Connect with us
Selecționerul Christoph Daum întâmpină probleme înainte de meciul România - Polonia, de vineri seară. Fundașul Cristian Săpunaru este incert.

Sport

Probleme pentru Daum înainte de meciul cu Polonia! Săpunaru e incert

Selecționerul Cristoph Daum acuză probleme de lot înainte de meciul de vineri, cu Polonia. După ce Denis Alibec a părăsit cantonamentul naționalei accidentat, nici Săpunaru nu se simte foarte bine

„Nu știu exact care e problema lui Săpunaru. Cred că trebuie să vorbiți cu doctorul. Cred că este o tendinită. A jucat foarte multe meciuri în ultima perioadă și vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să spun nimic clar acum. Avem două zile la dispoziție și un staff medical foarte bun care va îl va trata. Probabil vom afla vineri dacă joacă sau nu. Absența lui nu va schimba deloc planul tactic”, a spus selecționerul României, la conferința de presă de astăzi.

Citește și: Lotul României pentru meciurile cu Polonia și Rusia

De asemenea, selecționerul Daum s-a arătat încrezător în șansele României de a obține un rezultat bun în partida cu polonezii.

„Avem oportunitatea să ne demonstrăm calitățile în fața unei echipe europene de nivel înalt și putem dovedi că suntem competitivi la acest nivel. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Am discutat mult individual, dar și cu grupul, am pregătit bine meciul, dar trebuie să arătam asta pe teren. Munca în echipă și spiritul echipei sunt elemente importante, alături de calitatea individuală. Trebuie ca, împreună cu suporterii, să reușim ce nu multă lume așteaptă. Cred în calitățile acestor jucători și suntem optimiști, chiar dacă Polonia are jucători foarte buni”, a spus antrenorul german.

„Dacă reuşim să câştigăm la două goluri, o să car jucătorii până la vestiare. O astfel de victorie înseamnă că şi-au depăşit limitele. Ar fi minunat pentru România”, a mai spus neamțul de pe banca tehnică a României.

Meciul dintre România și Polonia, din preliminariile CM 2018 se dispută pe Arena Națională din București, vineri, de la ora 21.45.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top