Connect with us
Program Liga 1, 26 iulie: Clinceni vs Poli Iași și FC Voluntari vs Sepsi

Sport

Program Liga 1, 26 iulie: Clinceni vs Poli Iași și FC Voluntari vs Sepsi

Liga 1 are în program două meciuri astăzi, primul începe la 14:30 și al doilea la 20:00. Clinceni infruntă Poli Iași, iar diseară avem FC Voluntari VS Sepsi! Lupta pentru punctele din Liga 1 nu s-a încheiat, primul meci este live score pe HUFF.ro, iar al doilea live score și live text.

Unde vezi meciurile la TV? LIVE VIDEO și online

Meciurile sunt transmise la TV de Digi Sport 1 (Clinceni vs Poli Iași est transmis de Digisport 2), Look Sport și Telekom Sport 1. Acestea sunt transmise și live video pe site-urile televiziunilor, dar și pe platformele online alte furnizorilor de cablu.

Site-urile unde poți vedea gratuit live video și live stream de la cele două meciuri din Liga 1 de duminică, 26 iulie 2020.

Clinceni vs Poli Iași de la ora 14:30, miză uriașă

Ora de începere a meciului Academia Clinceni vs Poli Iași este 14:30, nu uitați că meciul este transmi de DIGI Sport 2. Meciul trebuia să fie jucat inițial sâmbătă, 25 iulie, dar a fost amânat pentru astăzi după ce doi jucători erau suspecți de coronavirus. Cabral a fost testat negativ de două ori și a fost  declarat apt de joc.

Academia Clinceni a suferi două înfrângeri cu Dinamo și Viitorul. Poli Iași este de trei meciuri neînfrântă.

FC Voluntari vs Sepsi live de la ora 20:00

Voluntari și Sepsi sunt la egalitate în clasamentul play-out, iar miza este diferențierea unei echipe.

Cele două echipe sunt vecine de clasament şi au acelaşi număr de puncte după 10 etape din play-out, 28. Dacă Voluntari a urcat în clasament odată cu începerea play-out-ului, situaţia a fost invers la Sepsi, iar acum echipele sunt la mijlocul clasamentului.

Tot astăzi se joacă un alt meci important, cel puțin pentru nostalgicii suporteri ai fotbalului românesc, UTA și Rapid București se lutpă pentru promovare. Giuleștenii au astăzi ultima șansă pentru promovare în Liga 1.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top