Connect with us
UEFA Champions League trage cortina peste faza grupelor în această seară. Ieri seară, meciurile au fost bogate în goluri.

Sport

Program meciuri UEFA Champions League, 7 decembrie

UEFA Champions League trage cortina peste faza grupelor în această seară. Ieri seară, meciurile au fost bogate în goluri. 25 goluri s-au înscris în cele 8 partide disputate marți. Astăzi, numele echipelor implicate ar sugera o desfășurare similară de forțe.

Partidele de marți seară nu au produs schimbări majore la nivel de clasament. Singura mare surpriză a fost calificarea în fazele eliminatorii a Europa League a grupării bulgare Ludogorets, unde evoluează și românii Claudiu Keșeru și Cosmin Moți. Egalul obținut de aceștia contra celor de la Paris Saint-Germain, coroborat cu victoria lui Arsenal contra lui FC Basel, echipa de la sud de Dunăre a reușit să termine pe locul 3.

Meciurile de miercuri seară-Analiză

Programul de miercuri seara propune o nouă serie de meciuri foarte interesante pentru fanii fotbalului. Real Madrid-Borussia Dortmund este, fără îndoială, meciul vedetă al serii, deși ambele echipe sunt deja calificate în optimile competiției.

Situația privind primele două locuri este clară în multe dintre grupe. Real Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco, Bayer Leverkusen, Juventus și Leicester City și-au asigurat deja un loc în faza următoare a competiției. FC Porto și FC Copenhaga încă se luptă pentru locul 2 în grupa G. În grupa H, Olympique Lyon și Sevilla își dispută calificarea în optimi, în meci direct. Un alt duel direct de importanță maximă este Tottenham Hotspur-CSKA Moscova. Diferența este că cele două se luptă pentru locul 3, care aduce participarea în fazele eliminatorii ale Europa League.

Citește și:UEFA Youth League: Viitorul a învins FC Zurich cu scorul de 5-0

Program meciuri UEFA Champions league, 7 decembrie:

Club Brugge – FC Copenhaga
FC Porto – Leicester City, în direct pe DolceSport 3.

Juventus Torino – Dinamo Zagreb
Olympique Lyon – FC Sevilla, în direct pe DolceSport 2.

Bayer Leverkusen – AS Monaco, în direct pe DolceSport 4.
Tottenham Hotspur – CSKA Moscova

Real Madrid – Borussia Dortmund, în direct pe DolceSport 1.
Legia Varșovia – Sporting Lisabonaâ

Toate partidele au ca oră de începere 21:45.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top