Connect with us
PSG – Manchester United: Primul meci de foc din Liga Campionilor 2020-21

Sport

PSG – Manchester United: Primul meci de foc din Liga Campionilor 2020-21

Sezonul 2020-21 de Liga Campionilor se deschide cu o super partidă: PSG vs. Manchester United. Deși niciuna dintre cele două formații nu a avut un start strălucit de sezon, suporterii au toate motivele să aștepte cu nerăbdare această dispută, mai ales după thriller-ul (3-3, în dublă manșă) din campania precedentă.

Campioana Franței este dată ca favorită în acest meci, deși antrenorul Thomas Tuchel are mari probleme de efectiv. Fortuna oferă următoarele cote, iar folosind un cod promoțional, clienții noi pot beneficia de dublul primului depozit: Victorie PSG: 1.64, Remiză: 4.25 și Victorie Man. United @ 5.10.

Se pare că, din cauza numeroaselor indisponibilități, dar și a formei recente arătate de cele două formații, specialiștii se așteaptă să avem parte de un festival de goluri, în condițiile în care cota pentru pronosticul cu cel puțin 3 goluri în meci este de doar 1.66.

7 jucători indisponibili la PSG din cauza coronavirusului

Ander Herrera, Julian Draxler, Marquinhos, Marco Verratti, Thilo Kehrer și Mauro Icardi au fost depistați pozitiv la testul SarsCoV2, în timp ce Danilo Pereira, fundașul central adus de la FC Porto în această vară sub formă de împrumut, a intrat în contact cu Cristiano Ronaldo, la acțiunea naționalei Portugaliei, așa că este obligat să rămână în carantină și nu va putea lua parte la acest meci.

Nu este prima dată când campioana Franței este decimată din cauza coronavirusului. Acesta este „al doilea val” de jucători pozitiv de la PSG, după ce la începutul sezonului, Neymar, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Kylian Mbappe și Marquinhos au fost găsiți pozitivi.

Cavani nici n-a plecat bine, că se întoarce!

Edinson Cavani va putea juca împotriva fostei sale echipe pe Parc des Princes, deși a putut să se antreneze pentru prima dată alături de noua sa echipă cu numai două zile înaintea meciului, din cauza legilor de carantinare din Marea Britanie.

Atacantul uruguayan a cucerit nu mai puțin de 6 titluri de campion în Ligue 1, 4 Cupe ale Franței, 5 Cupe ale Ligii și 7 Supercupe ale Franței, în cele 7 sezoane petrecute la Paris. În plus, Cavani este golgheterul all-time al PSG-ului, cu 200 de reușite în 301 partide.

Cavani a mărturisit că Ander Herrera, fostul său coleg de la PSG, care a evoluat 5 sezoane pentru United, l-a ajutat să ia decizia de a semna cu formația din Manchester: Vorbesc mult cu Ander, la fel și cu Angel Di Maria. În ultima clipă l-am sunat pe Ander să stăm de vorbă. Îl admir și am considerat că vorbele lui mă vor ajuta. După ce am încheiat discuția, am semnat cu Manchester United”.

Acest meci va fi unul special și pentru argentinianul Angel Di Maria, care va înfrunta marți seară echipa la care a evoluat 4 sezoane, între 2010 și 2014.

Se va revanșa PSG pentru meciul de anul trecut?

În data de 6 martie 2019, Ole Gunnar Solskjær, în calitate de antrenor interimar, a reușit una dintre cele mai spectaculoase reveniri ale lui Manchester United din istoria cupelor europene. Cu 9 jucători accidentați și cu Paul Pogba suspendat, United a reușit să recupereze handicapul de două goluri din turul optimilor de finală al Ligii Campionilor, și să se impună la Paris, în fața PSG-ului lui Tuchel, cu scorul de 1-3.

De această dată, rolurile par să fie inversate, în sensul că problemele de efectiv sunt în tabăra parizienilor. Chiar dacă suntem abia în faza grupelor și este posibil ca aceste meciuri să nu fie neapărat decisive pentru calificarea în optimi, rivalitatea dintre cele două formații, precum și transferul lui Cavani reprezintă ingredientele ideale pentru ca suporterii să aibă parte de un meci deosebit de interesant.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top