Connect with us
Radu Banciu a criticat-o dur pe Simona Halep, după ce aceasta a pierdut finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko.

Sport

Radu Banciu, mesaj dur pentru Simona Halep: „Este detestabilă!”

Radu Banciu a făcut un comentariu foarte dur la adresa Simonei Halep, după ce jucătoarea româncă a pierdut finala de la Roland Garros în fața letonei Jelena Ostapenko.

Realizatorul TV a spus despre jucătoarea care a devenit numărul 2 mondial la începutul acestei săptămâni, că este „detestabilă” și că nu știe să se comporte.

„Simona Halep este detestabilă. Nu am spus că e cea mai slabă, dar nu e de nivelul ăsta. Și am spus ca e detestabila, din mai multe puncte de vedere. De exemplu, că nu știe să se comporte. Aia (n.r. Jelena Ostapenko) era mai tânără, mai frumoasă…  Știti care e diferența dintre Serena și Simona? 18-0 la titluri de Mare Șlam. Dacă Charlie Hebdo ar fi făcut o caricatură, Halep ar fi stat cu creionul în mână și i-ar fi numărat erorile lui Ostapenko! Da’ dă dracu și tu două mingi ca lumea! Pune și tu două mingi pe linie cum a făcut aia! Foarte bine ca s-a întors în tara cu primul avion. Măcar a învățat ceva”, a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii sale.

Banciu avut apoi și un mesaj pentru Cristian Tudor Popescu, acesta fiind cel care a comentat meciul Simonei la PRO TV.

„Ești naiv, Cristiane, dacă tu crezi că Simona ta sau Nadal sunt mai de apreciat decât fotbaliștii. Și tenisul este la fel de detestabil ca fotbalul. Nenorocitul ala de Nadal, care a luat 10 titluri… V-ați închinat la toți dopatii! Să îl întrebați pe Nadal peste 10 ani cum a luat titlurile alea. Sa nu îmi spuneți că Roland Garros, care e un turneu de c**t… Pentru 7 meciuri de c**t să iei 2 milioane de euro înseamnă că tenisul e un sport la fel de fals ca și fotbalul”, a încheiat Banciu.

1 Comment

1 Comment

  1. Claianu Loriana

    2017-06-12T18:45:50+03:00 at 18:45

    Fa bine sa ajungi si tu la fel de celebru international si atunci sa comentezi despre oameni de valoare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top