Connect with us
Reacția neașteptată a Serenei Williams după ce a pierdut meciul cu Naomi Osaka

Sport

Reacția neașteptată a Serenei Williams după ce a pierdut meciul cu Naomi Osaka

Șoc pe Serena Williams care a învins-o pe Simona Halep în sferturile de la Australian Open. Americanca a luat bătaie de la Naomi Osaka, într-un meci extrem de așteptat și deosebit de intens. Anterior, Serena câștigase meciul cu sportiva noastră Simona Halep.

Serena Williams învinsă de Naomi Osaka

Americanca Serena Williams a fost învinsă de Naomi Osaka într-un meci răsunător care s-a încheiat cu scorul 3-6, 4-6. Acesta poate fi ultimul meci al Serenei la Australian Open. Anterior, în sferturile Australian Open, Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, cu 6-3, 6-3.

Sportiva americană a avut o reacție neașteptată după ce a pierdut meciul cu jucătoarea japoneză, Naomi Osaka. La finalul confruntării, Serena și-a luat la revedere de la spectatorii din tribune, iar modul în care a făcut asta a trezit speculații.

A fost un salut lung, iar comportamentul ei a ridicat semne de întrebare și la conferința de presă de după meci. Serena a fost întrebată dacă și-a luat adio de la Melbourne, iar sportiva a dat un răspuns vag, după care a început să plângă.

„Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns Serena Williams, după care a început să plângă şi a părăsit sala.

Meciul dintre ea și Naomi Osaka va rămâne în istorie. Primul set a durat 39 de minute, iar sportiva americană a avut ocazia unui dublu break după ce Naomi făcuse 2-0.

În cel de-al doilea set s-au jucat 10 game-uri. Durata lui a fost de 37 de minute , 6-3, 6-4. La final, Serena Williams a îmbrățișat-o pe competitoarea ei mai tânără. Unii au comentat că s-a încălcat regula distanțării fizice, în timp ce alții au catalogat gestul ca fiind impresionant.

Anterior meciului cu japoneza Osaka, americanca a jucat împotriva sportivei românce Simona Halep, pe care a învins-o.

Halep este numărul 2 WTA, iar Williams numărul 11. Din 2011 și până în prezent, cele două mari jucătoare de tenis din lume s-au confruntat de 12 ori. 10-2 este scorul întâlnirilor directe dintre Serena Williams și Simona Halep.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top