Connect with us
Gigi Becali si MM Stoica au reactionat dupa farsa facuta de suporterii lui Dinamo stelistilor, la meciul dintre Steaua si Manchester City.

Sport

Reactiile dure ale lui Gigi Becali si MM Stoica dupa coregrafia dinamovistilor de la meciul cu City

Gigi Becali a spus la Antena 3 ca fanii dinamovisti au facut o „inselaciune”, anuntand, insa, ca nu se gandeste sa depuna o plangere penala.

„Pe mine nu ma deranjeaza ce au facut. Mie imi place adevarul, vreau adevarul si dreptatea. Toata lumea zice ce au facut astia. Ce au facut? De când sunt inselaciunea si minciunea virtuti? Ei au facut o inselaciune, au mizat pe buna credinta, au zis ca vin si fac parada, scrieti ma! Nu i-a controlat nimeni, au facut magaria aia. Si acum se lauda cu ce au furat, ca asta e hotie, inselaciune. Farsa e farsa, dar aici e altceva. Este instigare la violenta, este inselaciune. Nu o sa le facem dosare penale acuma, dar tot inselaciune si minciuna este.

Noi aici vorbim despre niste oameni care serbeaza, ca si club, ziua in care au dat foc tribunelor de la Steaua, ziua in care nu stiu cine s-a batut cu nu stiu cine, ei nu serbeaza Liga Campionilor.

Eu am zis sa fac pace cu suporterii, sa le dau voie sa faca coregrafie. Faceti, ma! Acum jucam cu Dinamo, e meciul nostru, vor coregrafie. E, nu mai faceti coregrafie!”, a spus Gigi Becali.

Citeste si: REZUMAT Steaua – Manchester City – SCOR 0-5 VIDEO + FOTO

Citeste si: Dinamovistii, umilinta suprema pentru Steaua. Gestul a aparut in presa internationala

Totodata, MM Stoica, directorul sportiv al Stelei, a avut o reactie transanta fata de mesajul „Doar Dinamo Bucuresti”.

„Dar…Doar Dinamo ce? Daca asa isi promoveaza derby-ul. E si clubul implicat in asta, in farsa asta? Intreb, ca nu stiu. Ma intorc in trecut. Clubul a adus mingi pline cu torţe si le-au dat in peluza! Cat timp suporterii dinamovisti sarbatoresc incendierea (n. red – incendierea peluzei din Ghencea pe 10 mai 1997, vor sarbatori si coregrafia asta. E greu sa traiesti complexul ca in Romania Champions League a fost inventata pentru Steaua si CFR Cluj!”, a spus Stoica la Sport.ro.

„A fost infracţiune. Oamenii carora li s-a facut instructajul au fost inselaţi. N-am foarte multe date, am aflat ca au venit niste baieţi care au spus ca au facut coregrafii prin Germania. Au venit cu firma, cu carţi de vizita, cu tot. Pentru mine acesta e un gest infantil”, a mai precizat conducatorul stelist.

MM Stoica a anuntat si ca nu se va mai face coregrafie „niciodata cat timp Steaua va organiza un meci in campionat sau in Europa”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top