Sport

Reghecampf și Pițurcă au reaprins scânteia războiului: „Nu vreau să mai aud de acest om”

Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă nu sunt dispuși să îngroape securea războiului. Între cei doi antrenori nici nu încape vorba de împăcare.

„Nu mă interesează persoana. Nu ştiu cine e. Eu nu vreau să mai aud de acest om. Eram într-o ţară străină şi am refuzat să mai dau mâna cu el”, a declarat Piţurcă.

Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf au fost rivali în Arabia Saudită. Piţi o pregătea pe Al-Ittihad, iar Reghe pe Al-Hilal. În 2014, înaintea derby-ului dintre cele două echipe, actualul antrenor al Stelei s-a dus către fostul selecţioner şi i-a întins mâna. Piţurcă nici n-a vrut să audă de o împăcare şi l-a lăsat pe antrenorul lui Al-Hilal cu mâna întinsă.

În plus, Laurențiu Reghecampf nu este singura persoană cu care nu vrea să aibă tangențe Pițurcă. O altă persoană trecută pe lista neagră este și George Becali.

„Nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el”, a declarat Pițurcă.

Victor Piţurcă a primit o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în cazul valiza, în 2013, după ce a declarat procurorilor că banii pe care Becali îi dusese la Cluj – 1,7 milioane de euro – pentru a premia echipa Universitatea dacă o învingea pe rivala CFR, în 2008, erau pentru un cumpărarea unui teren.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More