Sport

Rezumat Rusia – România scor final 1-0 VIDEO

Rezumat Rusia România. Rusia a învins România, scor final 1-0, într-un meci amical jucat la Groznîi.

Rușii au avut trei ocazii de a marca în primele 20 de minute ale meciului, însă nici Samedov și nici Samenov nu au putut trimite mingea în plasă. Pentru România, cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Dorin Rotariu (28), care a ratat incredibil din poziție ideală.

Prima repriză s-a încheiat cu șutul din lovitură liberă al lui Samedov, care nu a nimerit spațiul porții.

Rușii au fost mai periculoși și mai prezenți în joc și în repriza secundă, dar tabela de marcaj a rămas neschimbată ână în minutul 90 +3. De cealaltă parte, România a cerut penalty în minutul 71, la un duel între Andone și Semenov.

În minutul 90+3, după o bâlbâială a defensivei noastre, Ozdoev reușește să marcheze singurul gol al meciului. Reușita a venit însă din poziție suspectă de ofsaid.

S-a terminat cu rezultatul de 1-0, iar tricolorii încheie anul cu o înfrângere.

Echipe de start

Rusia: Akinfeev – Semenov, Kutepov, Kudriaşov (Novoselţev ’83) – Samedov, Mogileveţ (Erohin ’68), Zobnin, Gluşakov, Jirkov (Ozdoev ’46) – Miranciuk (Poloz ’61) – Kokorin. Antrenor: Stanislav Cercesov.

România: Pantilimon – G. Enache, Săpunaru, Dr. Grigore (Ţîru ’90), Latovlevici (Filip ’66) – Prepeliţă, R. Marin – Rotariu, B. Stancu (Nedelcu ’90+2), Grozav (Ad. Popa ’83) – Fl. Andone. Selecţioner: Christoph Daum.

Rezumat Rusia România, rezultat final 1-0.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-11-15T20:28:45+02:00 20:28

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More