Sport

Rezumat video Liverpool – As Roma SCOR FINAl 5-2 – Meci de infarct

Rezumat video. Liverpool – As Roma Scor 5-2. Echipa italiană a fost macelărită în această seară de Liverpool care a marcat 5 goluri în poarta lui AS ROMA. Roma a încercat să își revină pe final în lupta cu cei de la Liverpool și reușeste să schimbe soarta acestui meci cu 2 goluri in ultimele minute.

Roma are nevoie la retur de acel 3 la 0! Iată rezumatul video al meciului dintre Liverpool și As Roma.

Meciul Liverpool – As Roma a fost live text pe Huff.ro. De asemenea meciul Liverpool – As Roma a fost transmis și live stream aici.

Rezumat video – Liverpool vs As Roma SCOR 5-1

Rezumat video în limba română. Liverpool – As Roma.

Rezumatul meciului în altă limbă.

FAZELE MECIULUI! Mohamed Salah regele serii

3-0 pentru Liverpool în meciul cu As Roma

Salah continuă să atace echipa AS Roma la care a și jucat două sezoane. 2-0 pentru Liverpool!

Salah a deschis scorul!

Nebunie înainte de startul meciului.

Live Stream Liverpool vs As Roma

Meciul dintre Liverpool și As Roma poate fi văzut și online pe site-ul Pro TV Plus.ro. Dacă vrei să vezi online meciul de fotbal dinre Liverpool și As Roma o poți face AICI.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și cu rezumatul video al acestui duel de gală.

AS Roma vine cu un moral bun pe Anfield, după ce a reușit surpriza acestui sezon de Champions League și a întors scorul cu Barcelona. Acel 3-0 de pe Stadio Olimpico a monopolizat atenția presei internaționale și i-a făcut pe fanii grupării din capitala Italiei să spere la o finală.

Manchester City – Liverpool scor final 1-2 și AS Roma – FC Barcelona scor final 3-0 Rezumat video

Este prima oară când echipa capitolină ajunge în această fază a Ligii Campionilor. Mai interesant este că acest duel este o reeditare a finalei Cupei Campionilor din sezonul 1983-1984.

Liverpool și AS Roma și-au disputat atunci cel mai râvnit trofeul al fotbalului european. A fost 1-1 la capătul celor 90 de minute, dar la penalty-uri, englezii s-au impus cu 4-2.

Romanii au acum șansa să își ia revanșa, iar moralul din tabăra lor este unul bun.

De cealaltă parte, Liverpool dispută meciul din postura de unică echipă din Champions League rămasă neînvinsă. Elevii lui Jurgen Klopp au trecut în stil de mare echipă de Manchester City printr-o dublă victorie.

Mohamed Salah, golgheterul echipei și poate cel mai important jucător al cormoranilor din acest sezon, tocmai a fost desemnat jucătorul anului în Premier League și este așteptat să marcheze contra fostei sale echipe.

Salah, Balonul de Aur 2018?!

Casele de pariuri o dau favorită certă pe Liverpool care are o cotă la victorie de 1,45/1,50. Un rezultat de egalitate este cotat la 4.65, în timp ce o victorie a Romei este cotată la 6.85/7.00.

Liverpool AS Roma Scor: Echipe probabile

Liverpool FC: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mané

AS Roma: Alisson – Fazio, Manolas, Juan Jesus – Florenzi, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Kolarov –  Schick, Dzeko

Felix Brych va fi arbitrul partidei Liverpool – AS Roma, care va fi televizată de la ora 21.45 de Telekom Sport, Dolce Sport și Look TV.

Mâine, Real Madrid o va întâlni pe Bayern Munchen, în a doua semifinală din Liga Campionilor.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-25T08:07:50+03:00 8:07

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More