Connect with us
Rică Răducanu, fostul mare jucător al echipei naționale a României, a ajuns la spital după ce a fost mușcat de o căpușă.

Sport

Rică Răducanu a ajuns la spital! Ce se întâmplă cu fostul mare fotbalist

Rică Răducanu, fostul portar al echipei naționale, a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de o căpușă. Rapidistul a relatat prin ce a trecut în cadrul unei emisiuni televizate.

„Astea sunt trecătoare, am trecut eu prin mai multe. Au fost două ciupituri de căpuşă. E mai nasol la o vârstă. Am fost şi la pansat. Mi-au pus nişte copci pe acolo, nu ştiu. Eu am zis că e o glumă, dar mi s-a infectat piciorul.

Nu e bine să ajungem la miliţie şi la doctor. Mi-a tăiat ceva pe acolo. Putea să nu fie, dar ce să fac? Merg pe stilul meu, cu glume, cum mă ştie lumea. Mă vait acasă, la nevastă!”, a afirmat Rică Răducanu la o emisiune TV.

Rică Răducanu, pe numele său adevărat Răducanu Necula (71 de ani) este unul dintre cei mai celebri fotbaliști români retrași din activitate. A apărat poarta echipei naționale a României la Mondialul din Mexic (1970) și este una dintre legendele clubului Rapid București.

Citește și: O campioană mondială a murit! Coincidență bizară legată de decesul său

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top