Connect with us
Ricardinho se retrage! Când va juca ultimul meci

Sport

Ricardinho se retrage! Când va juca ultimul meci

Jucătorul portughez de fotbal în sală Ricardinho, considerat cel mai bun jucător din lume la această disciplină, a anunţat să se va retrage din selecţionata lusitană după Cupa Mondială din 2020.

În vârstă de 32 ani, Ricardinho a marcat 135 de goluri în 158 de meciuri disputate în tricoul reprezentativei Portugaliei. El a declarat pentru postul Fox Sports că doreşte să petreacă mai mult timp alături de familia sa şi să le ofere, totodată, posibilitatea tinerilor să se afirme în echipa naţională

Ricardinho, component al formaţiei spaniole Inter Movistar, a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din cariera sa anul acesta, la Campionatul European din Slovenia, unde a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, cucerind şi titlul de golgheter.

Portugalia a cucerit titlul continental după ce a învins în finală Spania, cu 3-2, într-o partidă în care Ricardinho a fost autorul primului gol. El a marcat şi în meciul din grupă împotriva echipei României, câştigat cu 4-1 de lusitani.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

ristiano Ronaldo a fost marele câştigător al galei premiilor „Quinas de Ouro”, desfăşurată luni la Lisabona. În cadrul acestui spectacol, fotbalistul de la echipa Real Madrid a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017.

„Atât la nivel personal, cât şi colectiv, am trăit un an de vis. Anul trecut a fost istoric la Real Madrid, pentru că am câştigat cinci trofee. Am câştigat şi Balonul de Aur, premiul The Best din partea FIFA. Deci, eu cred mereu că nu există altul mai bun decât mine, în orice caz pe teren”, a declarat Ronaldo, care a adăugat că a mai doborât un record în 2017, prin venirea pe lume a trei copii.

„Atât pe teren, cât şi în afara lui, eu încep să devin un obişnuit al recordurilor”, a mai spus vedeta portugheză.

Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mâinile preşedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheză

Ronaldo a acumulat 65% din voturi în cadrul anchetei Federaţiei portugheze de fotbal, devansându-l pe portarul lui Sporting Lisabona, Rui Patricio (18%), şi pe mijlocaşul lui Manchester City, Bernardo Silva (17%).

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a cucerit pentru a doua oară consecutiv premiul „Quinas de Ouro”, rezervat fotbalistului lusitan al anului, după ce în anul 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător portughez din istorie, de către Federaţia din ţara sa.

CITEȘTE ȘI: Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

Sferturi Champions League și Europa League: Real – Juventus și Atletico – Sporting, meciurile vedetă

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top