Sport

Ricky Hatton face dezvăluiri șocante: „Am vrut să mă sinucid!”

Ricky Hatton face dezvăluiri șocante. Fostul boxer britanic a recunoscut că, nu de puține ori s-a gândit să-și pună capăt zilelor. Într-un amplu interviu acordat jurnaliștilor BBC, Hatton a vorbit despre cele mai negre momente ale luptei sale cu depresia.

Ricky Hatton face dezvăluiri șocante: „Stăteam în întuneric și plângeam”

Ajuns la 38 de ani, Ricky Hatton rememorează momentele de depresie cruntă pe care le-a trăit. „Am încercat să mă sinucid de mai multe ori. Obişnuiam să merg la pub, veneam acasă, luam cuţitul, stăteam pe întuneric şi plângeam isteric.”

Fostul pugilist admite că gândurile sinucigașe nu erau condiționate de consumul de alcool. „Erau vremuri când nu beam mai multe zile şi ajungeam acasă tot cu gânduri negre prin cap. Era la fel, şi dacă beam şi dacă nu. Dar în final, m-am gândit să termin cu băutura deoarece eram într-o stare mizerabilă. O luasem razna cu băutura şi asta m-a împins către droguri.”, spune actualul antrenor si promotor.

Citește și: Lucian Bute va putea boxa din nou. Sportivul a fost iertat de acuzațiile de dopaj

Ricky Hatton a fost campion mondial la categoria semiușoară și semimijlocie. Cel poreclit „The Hitman” s-a retras în 2012. În 2010 i-a fost suspendată licența de boxer după ce a recunoscut că a consumat cocaină.

48 de meciuri are Hatton în toată cariera. 42 dintre acestea au fost victorii (32 prin KO), iar 3 meciuri s-au încheiat cu înfrângerea sa.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More