Connect with us
Perechea Florin Mergea/Horia Tecau infrunta cuplul spaniol Rafael Nadal/Marc Lopez in finala probei de tenis dublu masculin de la JO Rio 2016.

Sport

RIO 2016: Mergea si Tecau vs. Nadal si Lopez. Unde vezi meciul LIVE online si la TV

Mergea/Tecau vs Nadal/Lopez – Live online

Florin Mergea si Horia Tecau joaca in finala probei de tenis – dublu masculin- cu perechea formata din spaniolii Rafael Nadal/Marc Lopez.

La casele de pariuri, spaniolii sunt favoriti cu o cota in jur de 1.60 la victorie, in timp ce romanii au in jur de 2.30. Cu toate acestea, tenismenii romani spun ca se gandesc la medalia de aur.

„Suntem primii care ajungem intr-o finala olimpica. De ce nu? Important e ca am ajuns aici, ca mai e un pas si vrem sa mergem pana la capat. Asta am visat de mici, asta am visat de un an si ceva. In finala vor fi trei seturi din cinci, un meci clar mai greu, dar suntem pregatiti si nu ne gandim decat la urmatorul meci, cum sa castigam!”, a declarat Florin Mergea pentru Gazeta Sporturilor.

„Noi am venit aici cu gandul sa castigam aurul, pentru asta ne-am concentrat, stiam ca putem realiza lucrul acesta”, a spus si Horia Tecau.

In semifinale, Mergea si Tecau au trecut de americanii Johnson si Sock in doua seturi, scor  6-3, 7-5.

Cei doi sportivi romani erau angrenati si in proba de dublu mixt. Horia Tecau si Irina Begu sunt calificati in sferturi, unde vor juca impotriva cehilor Lucie Hradecka si Radek Stepanek. Florin Mergea si Monica Niculescu s-au retras.

Meciul de tenis Mergea/Tecau  – Nadal/Lopez se disputa vineri, 12 august, dupa ora 23.30 (ora Romaniei) si va fi transmis in direct la TV de TVR 1. Partida poate fi urmarita live online pe tvrplus.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top