Connect with us
romania armenia live romania-armenia live online

Sport

România – Armenia, 1 septembrie, LIVE la TV și ONLINE. Cine televizează meciul

România Armenia live. România infruntă Armenia vineri, 1 septembrie 2017, de la ora 21.45 pe Arena Națională din București. Meciul, contând pentru preliminariile CM 2018 va fi transmis live pe TVR 1.

Vezi şi:România – Armenia scor final 1-0 . REZUMAT VIDEO

Șansele tricolorilor de a mai prinde un loc de baraj sunt minime. În acest moment, în clasamentul grupei E, România este abia pe locul patru, cu 6 puncte, la egalitate cu Armenia. Pe pozițiile 2 și 3 sunt Muntenegru și Danemarca (10 puncte fiecare), în timp ce grupa este condusă de Polonia.

Pentru a mai prinde locul 2, care asigură barajul, tricolorii, trebuie să câștige cele patru meciuri pe care le mai au de disputat (cu Armenia, Muntenegru, Kazahstan și Danemarca) și să spere că polonezii vor învinge și în partidele cu danezii și muntenegrenii.

În ciuda acestui context negativ, s-a vândut un număr decent de bilete.

Nu mai puţin de 20.000 de bilete s-au vândut până la ora 11:00. Organizatorii se aşteaptă ca la ora meciului să se prezintă în jur de 25.000 de spectatori pe Arena Naţională.

Federaţia Română de Fotbal a făcut cerere la Metrorex pentru ca circulaţia metroului să fie prelungită în seara de vineri, atunci când se joacă România-Armenia. Prelungirea cu o oră a programului costă 10.000 de euro!

„Pentru a veni în întâmpinarea fanilor care vor asista la meci, Federaţia Română de Fotbal a solicitat Metrorex prelungirea programului trenurilor de metrou. Astfel, acestea vor circula cu o oră şi jumătate peste programul normal”, a anunţat FRF.

Peste două sute de poliţişti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere la meciul dintre România şi Armenia. Partida va avea loc pe Arena Naţională, vineri, de la ora 21.45.

Peste două sute de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Armeniei.

Poliţiştii vor acţiona, atât în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Înainte de această partidă, selecționerul Daum s-a arătat prudent în declarații, chiar dacă în tur am surclasat Armenia cu 5-0.

 “Nu ştiu dacă în acest moment e un avantaj că am câştigat la Erevan, pentru că acum Armenia e cu totul altă echipă, e o echipă nouă, a un alt sistem de utilizare a contraatacului, e o echipă total diferită faţă de Erevan, dar vă asigur că jucătorii sunt bine pregătiţi, avem informaţii despre minusurile şi plusurile Armeniei, acum rămâne să punem în practică potenţialul nostru, să controlăm jocul, să dominăm şi să înscriem”, a spus Daum.

Echipele probabile

România (4-2-3-1): Tătăruşanu – Benzar, Chiricheş, Toşca, C. Ganea – Pintilii, N. Stanciu – Chipciu, Băluţă, Stancu – Fl. Andone
Antrenor: C. Daum

Armenia (4-2-3-1): Beglaryan – Hambardzumyan, Voskanyan, Andonian, Daghbashyan – Yedigaryan, Grigoryan – Pizzelli, Mkhitaryan, Barseghyan – Ozbiliz

Meciul va fi condus de o brigadă croată condusă de Ivan Bebek. El va fi ajutat vineri la România-Armenia de asistenţi Tomislav Petrovic şi Miro Grgic, rezervă fiind Duje Strukan.

Meciul dintre România și Armenia va fi televizat de TVR 1 și va putea fi urmărit live online pe tvrplus.ro.

Citește și: Program preliminarii CM 2018, etapele 7 și 8. Meciuri și clasament

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top