Categorii Sport

România – Austria Scor 0-1. Rădoi tună și fulgeră, greșeala făcută de națională. Scor final

România – Austria Scor 0-1.  Mirel Rădoi a făcut șase schimbări înaintea meciului cu Austria din această seară de la ora 21:45 transmis de Pro TV și live video pe site-ul protvplus.ro. HUFF face live text la meci și transmite în timp real toate fazele importante ale meciului, golurile în format video, galerie foto de la meci și comentarii. Este ultimul meci al naționalei noastre din Liga Națiunilor, iar româhii speră că fotbaliștii vor spăla rușinea după toate meciurile pierdute până acum.

România – Austria scor 0-1 – Live text

UPDATE 23:40 – România pierde din nou. Austria câștigă contra României cu scor 0-1. Zvonurile spun că Hagi ar vrea la națională în locul lui Rădoi.

UPDATE 23:18, MINUTUL 75 – AUSTRIA deschide scorul cu România. SCOR 0-1.

Meciul este live video mai jos. Live textul se actualizează la 2-3 minute.

Minutul 65 – Ocazie mare de gol a Austriei, mingea a lovit în bară, dar Tătărușanu o nouă intervenție fantastică.

UPDATE 23:05Cartonaș Galben pentru Chistoph Baumgartner (Austria) și Alexandru Maxim (România)

UPDATE 23:01 –  România este dură cu Austria și atacă puternic echipa austriacă. Sperăm la schimbarea scorului în favoarea României.

UPDATE România a dat gol, dar acesta fost anulat. pe motiv de offsaid.

UPDATE min. 21: Bară Austria. Lainer centrează pentru Gregoritsch, care reia în transversală.

UPDATE 22:03 – Jucătorii austrieci joacă teatru la fiecare decizie luată de arbitru se fac că nu înțeleg ce le transmite acestea. Trag de timp. România pare revirgorată.

Minutul 13, ora 21:57 – Ocazie de gol pentru austria. Tătărușanu apară.

Minutul 8 – Cartonaș galben pentru Austria, jucătorul care-l încasează este Martin Hinteregger

UPDATE 21:56 –  Lui Mirel Rădoi i se cere demisia, un apropiat de-al lui Gică Hagi spune că acesta este gata să preia naționala și că așteapta decizia FRF.

UPDATE 21:53 – Minutul 8 Meciul României arată bine, Răvan  Marin barează o cazie de gol în poarta României din partea Austriei.

UPDATE 21:45 – minutu l 1 – Fluierul de start.

Meciul se joacă la Ploiești, Austria nu ne-a învias niciodată pe teren propriu. Este al zecelea meci dintre Austria și România, iar schimbările făcute de rădoi la echipele de start pot aduce o victorie. Deși antrenorul Naționalei a spus că Austria este cel mai greu adversat întâlnit.

Meciul va fi comentat de HUFF la începân cu ora 21:45, poți urmări meciul și live video pe site-ul Pro TV, gratuit pe www.protvplus.ro.

Mirel Rădoi a fost dur criticat pentru că a pierdut toate meciurile din Nations League, dar sperăm că în etapa 4 în care am ajuns la victorie de onoare.

Iată câteva imagini foto de la transmisiunea în direct care este la Pro TV.

România – Austria live video

Meciul dintre România și Austria este live video pe www.protvplus.ro. Acesta poate fi urmărit și live video și live stream pe site-urile:  digionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

România – Austria, echipele de start

România: Tătăruşanu – Manea, Burcă, Toşca, Bancu – Creţu, Marin – Deac, Stanciu, Maxim – Alibec

Austria: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Schlager, Gregoritsch

Acest articol a fost actualizat la: 2020-10-30T15:33:27+02:00 15:33

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More