Connect with us
România - Cehia, scor 0-3, în al treilea meci din preliminariile CE de volei masculin din 2017

Sport

România – Cehia, scor 0-3, în al treilea meci din preliminariile CE de volei masculin din 2017

Naţionala de volei masculin a României a fost învinsă sâmbătă, la Craiova, de reprezentativa Cehiei, cu scorul de 3-0, în al treilea meci din turul doi preliminar al Campionatului European din 2017.

Scorul pe seturi a fost 25-13, 25-17, 25-21, după 79 minute de joc.

Tot sâmbătă, Macedonia – Estonia, scor 2-3.

Anterior, la turneul de la Craiova s-au înregistrat rezultatele: România – Macedonia 3-0, Estonia – Cehia 0-3, Cehia – Macedonia 3-1, Româna – Estonia 1-3.

Craiova a găzduit primul turneu din cele două programate în grupa F, al doilea urmând să aibă loc la Jablonec (Cehia), între 23-25 septembrie.

Prima clasată din grupă se va califica direct la turneul final al CE din 2017, care va avea loc în Polonia, iar echipa de pe locul secund va juca un meci de baraj cu o adversară de pe poziţia similară dintr-o altă grupă pentru calificarea în ultimul act.

În celelalte grupe au fost repartizate Germania, Muntenegru, Spania, Elveţia (grupa A), Suedia, Portugalia, Finlanda, Danemarca (B), Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Belgia (C), Slovacia, Croaţia, Israel, Letonia (D) şi Austria, Turcia, Belarus, Olanda (E).

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top