Connect with us
România - Chile scor live și Rezumat Video - Meci amical

Sport

România – Chile scor final 3-2 și Rezumat Video – Meci amical

România Chile Scor final 3-2. România a înfruntat Chile într-un meci amical disputat în Austria. Acesta este primul meci test al tricolorilor, următorul urmând să se dispute contra Finlandei, la Ploiești, pe 5 iunie.

Tricolorii s-au impus cu 3-2 gratie golurilor marcate de Stanciu (13), Deac (66) şi Budescu (83). Chilienii au marcat prin Maripan 32, Reyes 52.

Nicolas Castillo (Chile) a primit cartonaş roşu în minutul 30, pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Toşca.

Selecționerul Cosmin Contra a ales o formulă inedită de start pentru această partidă.

România (4-3-3): 12. Tătărușanu – 2. Benzar, 5. Nedelcearu, 22. Săpunaru-cpt., 3. Toșca – 20. Cicâldău, 24. Nedelcu, 23. Stanciu – 9. Rotariu, 19. Țucudean, 10. Grozav

Rezerve: 1. Lung, 16. Niță – 4. Manea, 7. Chipciu, 11. Bancu, 13. Al. Băluță, 14. Budescu, 15. Anton, 17. Deac, 18. Stoian, 21. T. Băluță, 26. Man, 27. Bălașa, 28. Mitriță, 29. Pușcaș

Sud-americanii au început în formula:

23.Callao – 5.Diaz, 16.Lichnovsky, 6.Maripan, 26.Vegas – 17.Medel, 21.Reyes – 14.Rodriguez, 10.Valdes, 9.Castillo – 18.Sagal

România – Chile rezumat video 31.05.2018

România și Chile s-au mai întâlnit și anul trecut, la Cluj, tricolorii reușind atunci să câștige cu scorul de 3-2. Meciul este transmis în direct de PRO TV de la ora 17.00.

Vezi scorul live al meciului AICI!

România Chile Scor – Rezumatul meciului din 31 mai

Huff.ro vă va prezenta rezumatul video al partidei la finalul meciului.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Cosmin Contra, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca adversarele din următoarele meciuri amicale, Chile şi Finlanda, să pună în dificultate România pentru că în Liga Naţiunilor, competiţie care va debuta în septembrie, va întâlni reprezentative puternice precum Muntenegru şi Serbia.

„Sunt ultimele două meciuri de pregătire înaintea Ligii Naţiunilor care va începe în septembrie. Suntem încrezători că drumul început împreună va continua cu meciuri bune, cu agresivitate, cu atitudine.

Sper din toată inima să continuăm rezultatele bune, să eliminăm greşelile de până acum şi să fim o echipă din ce în ce mai puternică. Pentru că acesta este drumul care ne va aduce calificarea la Campionatul European. Sunt mulţumit de adversarii pe care îi întâlnim în aceste amicale.

Nu ştiu dacă se pliază pe profilul următoarelor competitoare, dar sunt adversari cu care am reuşit să jucăm. Am avut posibilitatea de a întâlni adversari mai slab cotaţi, dar care nu ne-ar fi pus în dificultate. Însă eu am nevoie de adversari care să ne pună probleme pentru că în Liga Naţiunilor Muntenegru şi Serbia sunt echipe puternice.

Trebuie să ne obişnuim cu adversari puternici, să fim conştienţi că ne putem bate de la egal la egal cu ei şi să câştigăm.

De aceea am ales să jucăm cu Chile şi Finlanda, pentru că vreau să ne pună în dificultate. Obiectivul meu este câştigarea grupei în Liga Naţiunilor. Aceste este primul obiectiv. Nu va fi uşor, sunt conştient de acest lucru, dar sunt încrezător că începând bine cu Muntenegru şi Serbia vom putea câştiga grupa”, a spus Contra.

Citește și: România – Suedia Scor Final 1-0 REZUMAT VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top