Connect with us
România VS Insulele Feroe arbitrul meciului este turcul Halil Umut Meler

Sport

România VS Insulele Feroe arbitrul meciului este turcul Halil Umut Meler

Turcul Halil Umut Meler (33 de ani) va arbitra meciul România – Insulele Feroe, din a doua rundă a grupei preliminare F pentru Campionatul European din 2020. Partida va avea loc marți, de la ora 21:45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca.

Acesta va fi ajutat la cele două linii de Esat Sancaktar și Ibrahim Caglar Uyarcan, în timp ce al patrulea oficial va fi Mete Kalkavan.

În acest sezon, Halil Umut Meler a fost delegat la 17 meciuri din prima ligă turcă, la unul din Liga Națiunilor (Andorra – Letonia, scor 0-0) și la unul din grupele Europa League (Lazio – Eintracht Frankfurt, scor 1-2). De asemenea, meciul de la Cluj-Napoca va fi primul arbitrat de acesta în cadrul preliminariilor unui turneu final.

România a pierdut în primul meci, la Stockholm, contra Suediei, scor 1-2. În prima rundă a grupei F, Spania s-a impus contra Norvegiei, 2-1, iar Malta a obținut trei puncte din duelul cu Insulele Feroe, 2-1.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top