Connect with us
Rudar - FCSB scor live - Turul 2 preliminar Europa League

Sport

Rudar – FCSB scor final 0-2 Rezumat video – Turul 2 preliminar Europa League

Rudar FCSB scor final 0-2. Steaua lui Gigi Becali şi-a făcut intrarea în Europa League în Slovenia, pe terenul celor de la Rudar Velenje, cu o victorie.

Man şi Teixeira au adus victoria bucureştenilor, dar jocul formaţiei antrenate de Nicolae Dică nu a fost unul care să impresioneze. În urma acestui rezultat, FCSB este aproape sigură de calificarea în turul 3 preliminar, unde ar putea da peste Hajduk Split.

Minutul 74: Gol FCSB! Teixeira a marcat din apropiere, după o centrare foarte bună a lui Romario Benzar. 

Minutul 5: GOL FCSB! Gol Denis Man, care marchează cu capul, dintr-o centrare a lui Junior Morais.

Rezumat video Rudar – FCSB rezultat final 0-2


Stire initiala

Update: Meciul a început, iar lovitura de start a aparţinut steliştilor!

Update: Avem echipele oficiale de start:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Qaka – Man, Moruțan, Teixeira – Gnohere

Rezerve: A. Vlad – Bălaşa, Filip, F. Coman, F. Tănase, Jakolis, Ov. Popescu

Rudar (4-1-4-1): Pridigar – Pusaver, Tomasevic, Vasiljevic, Pisek – Muic – Parfitt-Williams, Trifkovic, Bolha, Tucic – Radic

Rezerve: Malnar – Kasnik, Vodeb, Kamara, Coralic, Santek, Simunac

După un debut nefericit în prima etapă din Liga 1, scor 0-1 cu Astra, echipa lui Nicolae Dică va reveni la sistemul 4-2-3-1.

Sistemul 4-3-3, dorit de Gigi Becali la echipă, a dat rateuri în meciul cu Astra, iar în debutul în Europa League, FCSB se va întoarce la sistemul de joc pe care l-a abordat în trecut.

Steliștii pornesc ca favoriți în meciul de azi. Se știu foarte puține despre Rudar Velenje. Adversara FCSB-ului a terminat sezonul trecut pe locul 4 în prima ligă din Slovenia, însă a debutat prost în acest sezon, cu o înfrângere, scor 0-5, în fața vicecampioanei NK Maribor.

Înainte de meciul de azi, Nicolae Dică a menţionat că principalul obiectiv în acest moment este calificarea în grupele Europa League.

„Urmează o partidă foarte importantă pentru noi pentru că avem ca obiectiv calificarea în grupele Europa League. Rudar este o echipă bună, o echipă căreia îi place să aibă posesie şi încearcă să joace un fotbal frumos.

Joacă şi pe contraatac pentru că are fotbalişti de viteză de la mijloc în sus. Chiar dacă au pierdut ultima partidă oficială (0-5 cu NK Maribor, n. red.), consider că ne aşteaptă un meci foarte greu.

Pe teren propriu sunt o echipă agresivă, care schimbă des sistemele de joc în timpul meciului. Au avut partide în care au evoluat şi în trei sisteme. Trebuie să fim foarte concentraţi pentru acest joc.

Toţi suntem dezamăgiţi după meciul slab cu Astra, dar trebuie să uităm acea înfrângere şi să dăm totul pentru a câştiga cu Rudar. Sper să fi fost un accident meciul cu Astra”, a spus Dică.

Gnohere va fi pe teren la meciul cu Rudar Velenje

Nicolae Dică a mai anunțat că golgheterul Harlem Eddy Gnohere va fi pe teren la meciul cu slovenii, chiar dacă nu este la potențialul maxim.

„Cei mai periculoşi fotbalişti ai lor sunt cei din ofensivă, Radic, Tucic şi Parfitt, jucători de viteză care ne pot pune probleme pe contraatac. Deci trebuie să fim foarte atenţi la acest lucru. 

Vor fi schimbări în echipă faţă de meciul cu Astra. Văd că e o întreagă tevatură cu sistemul nostru de joc. Chiar dacă jucăm 4-3-3, se poate trece uşor în 4-2-3-1 şi pe faza ofensivă, şi pe cea defensivă. 

La fel cum şi invers e la fel de uşor. Dinamica jocului se poate schimba. Important este ca noi să ne mişcăm mai mult şi să creăm mai multe posibilităţi de a pasa purtătorului de balon.

Gnohere este OK, nu e 100% din punct de vedere fizic pentru că el a intrat doar de vreo 18 zile la antrenamente cu echipa. Dar el va fi în lot pentru partida cu Rudar”, a adăugat tehnicianul.

Rudar FCSB scor live: Echipele probabile de start

Rudar: Pridigar – Pusaver, Vasiljevici, Tomasevici, Pisek – Parfitt-Williams, Trifkovici – Muic, Bolha, Tucici – Radici
Rezerve: Karat, Crncici, Vodeb, Kamara, Simunac, Solomun, Vosnjak

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Momcilovici, J. Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Moruțan, Teixeira – Fl. Tănase
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, L. Filip, Gnohere, Jakolis, D. Benzar, Qaka

Meciul va fi arbitrat de centralul turc Huseyin Gocek. Arbitri asistenţi vor fi Kemal Yilmaz şi Serkan Ok.

Rudar – FCSB începe la ora 18.30 și este televizat de Prima TV.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și vă prezintă rezumatul video.

Citește și: Viitorul – Vitesse scor live – Preliminarii Europa League

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top