Connect with us
Salariile fotbaliştilor români vor fi înjumătăţite din cauza pandemiei de COVID-19

Sport

Salariile fotbaliştilor români vor fi înjumătăţite din cauza pandemiei de COVID-19

Salariile fotbaliştilor vor fi afectate de coronavirus, spune preşedintele Sindicatului fotbaliştilor amatori şi non-amatori, Emilian Hulubei.

Remuneraţia unora dintre fotbaliştii din ligile inferioare, a doua şi a treia, vor avea de suferit din pricina pandemiei de coronavirus, a explicat Emilian Hulubei la Digisport.

„Exista cluburi la Liga 2 şi Liga 3 care spun că vor plăti jucătorii la 50% luna asta. Trebuie să vedem. Din punct de vedere legal, deocamdată nu este posibil. Sunt situaţii excepţionale şi se vor lua măsuri excepţionale. Nu este vina nici a jucătorilor, nici a cluburilor. Va trebui să ne aşezăm la masă şi să luăm decizii care nu se vor baza pe regulamente. Va fi o situaţie de compromis. Trebuie să înţeleagă că pierderile vor fi suportate de ambele părţi”, a spus Hulubei.

Preşedintele AFAN a mai spus că o problemă o reprezintă situaţia fotbaliştilor aflaţi la final de contract.

„Vor trebui prelungite contractele jucătorilor. Există o mare problemă, nu se poate face asta unilateral. Trebuie prelungite prin negociere, de asta spun că e ceva serios şi trebuie discutat. Ce se întâmplă dacă va trece de luna iunie?!”, a adăugat el.

Continue Reading
You may also like...

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top