Connect with us
Sandra Izbașa a făcut o nouă curerire! Cu cine se iubește marea campioană

Sport

Sandra Izbașa a făcut o nouă curerire! Cu cine se iubește marea campioană

Sandra Izbașa, una dintre cele mai mari gimnaste din România, are o nouă cucerire. După ce a trecut peste despărțirea de Petrișor Ruge, celebrul dansator al Andreei Bălan, cu care a avut o relație de lungă durată, dar mai mult în secret, aceasta a făcut o nouă cucerie. Se pare că sportiva are o atracție pentru latura artistică a bărbaților din viața ei, deoarece se iubește acum cu un actor, respectiv nepotul lui Ștefan Bănică Junior, Răzvan Bănică.

Sandra Izbașa a făcut o nouă curerire! Cu cine se iubește marea campioană

Sandra Izbașa a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața ei personală și nu se cunosc prea multe detalii despre bărbații cu care a avut o relație. Ultimul său iubit oficial a fost Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan. Cei doi au participat împreună la o emisiune-concurs de dans, iar în urma timpului petrecut împreună, au realizat că între ei poate fi ceva mai mult decât o prietenie. Cu toate acestea, povestea lor de iubire a luat sfârșit.

Sandra Izbașa iubește din nou. Fosta gimnastă trăiește o poveste de dragoste cu Răzvan Bănică, nimeni altul decât nepotul lui Ștefan Bănică Junior.  Răzvan Bănică are 28 de ani, este actor al teatrului Nottara și cochetează și cu muzica încă de la o vârstă fragedă. El este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru.

Cei doi au o relație mai veche, însă au ținut-o departe de ochii lumii și nu au fost surprinși împreună până acum. Răzvan a postat o fotografie în care par foarte îndrăgostiți, iar Sandra radiază de fericire atunci când își sărută iubitul pe obraz.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top