Connect with us
Scandal mare! Un cunoscut fotbalist, prins de nevastă, cu amanta VIDEO

Sport

Scandal mare! Un cunoscut fotbalist, prins de nevastă, cu amanta VIDEO

Este scandal mare în fotbalul internațional, după ce un cunoscut fotbalist a fost prins de soția sa, la saună, în compania unei femei care ar fi amanta sa.

Femeia a surprins imaginile cu telefonul său și a postat totul pe rețelele de socializare. Imaginile au devenit rapid, virale.

Denis Glushakov (31 de ani), internațional rus și căpitanul echipei Spartak Moscova, a fost prins de Daria, soția sa, cu o altă femeie.

„Stau lângă o masă. Au vin, narghilea și fructe. Sunt dezbrăcați”, a acuzat Daria, care nu a reușit însă să prindă un cadru și cu cea în compania căreia se afla fotbalistul.

Avocatul jucătorului susține că Denis Glushakov nu mai formează de ceva vreme un cuplu cu Daria și că divorțul este iminent. Cei doi au împreună doi copii.

Glushakov e căpitanul lui Spartak și are nu mai puțin de 57 de selecții în naționala Rusiei, pentru care a reușit 3 goluri.

Fotbalistul nu are „derapaje” numai în viața personală, ci și în cea profesională Doi jucători de la Spartak Moscova au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciul deEuropa League cu Rapid Viena, iar motivul este unul greu de anticipat.

Căpitanul Denis Glushakov şi fundaşul Andrei Yeshchenko nu au făcut deplasarea în Austria, după ce au apreciat un clip în care antrenorul lor era criticat.

Citește și: Rodica Mutu, mama lui Adrian Mutu, batuta de un prieten al fotbalistului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top