Connect with us
Serena Williams i-a transmis un mesaj lui Ilie Năstase, după ce el a avut unele comentarii cu tentă rasistă...

Sport

Serena Williams răspunde replicilor lui Ilie Năstase

Serena Williams, locul 1 mondial, s-a declarat dezamăgită de comentariile rasiste făcute de Ilie Năstase despre ea şi despre copilul ei nenăscut.

Reacția ei vine după ce Ilie Năstase a avut unele comentarii cu tentă rasistă la adresa jucătoarei. Totul s-a întâmplat la conferinţa de presă de vineri, dinaintea partidei Româniâ – Marea Britanie din Fed Cup. Ilie Năstase s-a adresat în limba română unui membru al echipei: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”.

Citește și: Ilie Năstase, anchetat pentru comentarii rasiste: „Aştept o condamnare la 10 ani de închisoare”

Serena Williams, mesaj pentru Ilie Năstase

„Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a postat, luni, Serena Williams pe o rețea de socializare.

1 Comment

1 Comment

  1. Ilie Balana

    2017-04-25T12:53:31+03:00 at 12:53

    Rusine Ilie Nastase.Ai imbatrani narod.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top