Connect with us
Simona Halep a anunțat că nu se simte bine, după ce s-a retras de la turneul din Dubai

Sport

Simona Halep a anunțat că nu se simte bine, după ce s-a retras de la turneul din Dubai

Simona Halep, jucătoarea de tenis numărul trei mondial (în clasamentul WTA), a anunţat, joi, pe Twitter, că nu se simte prea bine. Anunțul a venit după ce s-a retras de la turneul din Dubai.

″Din nefericire nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul″⁣, a precizat Halep, care le-a urat organizatorilor competiţiei să aibă succes.

„Abia aştept să revin la Doha anul viitor. Vă transmit cele mai calde urări şi o săptămână în siguranţă şi de succes!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Halep a câştigat de două ori turneul de la Dubai, în 2015 şi 2020. Anul acesta, competiţia din Emiratele Arabe Unite (7-13 martie) este dotată cu premii totale de 1.835.490 dolari. Şi liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a anunţat recent că nu va evolua la Dubai, din cauza unei accidentări la picior.

Principala favorită de la Turneul WTA 500 de la Doha este australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial. Pariticop Elina Svitolina (Ucraina), Karolina Pliskova (Cehia), Arina Sabalenka (Belarus) sau Bianca Andreescu (Canada), jucătoare din top 10 mondial.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top