Connect with us
Simona Halep a fost învinsă în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 1-6, de Elena Svitolina, în finala turneului WTA de la Roma.

Sport

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Roma. Românca a suferit o accidentare

Simona Halep a pierdut finala turneului WTA de la Roma, după ce a fost învinsă în trei seturi, scor 6-4, 5-7, 1-6. Românca a ratat astfel șansa de a câștiga al doilea turneu la rând, după cel de la Madrid.

Simona a cedat în trei seturi în fața ucrainencei Elena Svitolina, după ce reușise să câștige în primul set. Din păcate, jucătoarea româncă a suferit o accidentare care i-a pus mari probleme în timpul jocului și a dus la pierderea acestui meci. Simona Halep a călcat strâmb şi a căzut după primul punct din game-ul al optulea al primului set. Ea a solicitat intervenția fizioterapeutului și a jucat chiar și cu glezna bandajată.

Jucătoarea din Ucraina a profitat de acest dezavantaj al Simonei și a reușit să întoarcă soarta meciului și să câștige trofeul.

„A fost o finală bună pentru mine, Svitolina Elena a jucat foarte bine și vreau să o felicit pentru ce a făcut în acest an, are parte de un sezon extraordinar.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit aici, la Roma, suporterilor români, dar nu numai, sponsorilor și organizatorilor, dar și tuturor celor care au fost implicați în derularea foarte bună a turneului. Nu în ultimul rând vreau să-i mulțumesc echipei mele, să vă mulțumesc pentru că ați avut încredere în mine și pentru că m-ați suportat”, a spus Simona, la finalul meciului.

Citește și: Simona Halep este în doliu….

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top