Connect with us
Simona Halep are mari probleme de sănătate: "E cumplit și frustrant.."

Sport

Simona Halep are mari probleme de sănătate: „E cumplit și frustrant..”

Simona Halep se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Marea sportivă este admirată de oameni din toată lumea, pentru performanțele pe care le-a reușit până acum în cariera sa impresionantă. Puțini sunt cei care știu că sportiva a făcut mari sacrificii ca să ajungă atât de sus în sport. De-a lungul anilor, Simona Halep a ajuns de multe ori pe mâna medicilor, cu probleme delicate de sănătate.

Ce probleme de sănătate are Simona Halep

Marea sportivă a României a declarat într-un interviu că problemele ei de sănătate au debutat la vârsta de 17 ani, când medicii i-au spus că are hernie de disc. Simona Halep a mărturisit că are patru hernii de disc, care îi provoacă dureri mari. La un moment dat, din cauza durerilor insuportabile, sportiva a fost nevoită să abandoneze un meci.

„Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a declarat Simona Halep, potrivit ProTV.

Simona Halep a fost infectată cu noul virus. Sportiva a făcut anunțul pe contul ei de Twitter, acolo unde a spus că are o formă ușoară de coronavirus, că se simte bine și că stă în izolare. Luni, 9 noiembrie, Simona a revenit cu o postare pe aceeași rețea de socializare, în care și-a anunțat fanii că s-a vindecat și a postat o poză cu echipa medicală de la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Simona Halep are mari probleme de sănătate: „E cumplit și frustrant..”

Simona Halep a fost desemnată Jucătoarea Anului 2018 de WTA, Cea Mai Populară Jucătoare în 2014 și respectiv 2015, dar și Favorita Fanilor la simplu în 2017, 2018 și 2019.

În decembrie 2018, sportiva a fost aleasă de ESPN cel mai dominant jucător de tenis al anului în lume figurând în topul The Dominant 20 pe locul 9 înaintea unor alți mari sportivi ai planetei, ca Novak Djokovic, Lewis Hamilton sau LeBron James.

Halep a câștigat 35,85 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Șarapova.

 

Marian Dumitrescu este jurnalist de 4 ani, a lucrat in televiziune la Realitatea TV, Antena 3 si Romania TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top