Connect with us
Simona Halep, câștigătoare într-un proces cu ANAF. Ce sumă va primi sportiva

Sport

Simona Halep, câștigătoare într-un proces cu ANAF. Ce sumă va primi sportiva

Simona Halep a câștigat un proces împotriva ANAF și va trebui să primească 178.364 lei, după ce a fost executată silit într-un mod nelegal. Anunțul a fost făcut de către Judecătoria Constanța. Sportiva a contestat, la începutul acestui an, titlul executoriu emis de ANAF, iar acum s-a judecat în primă instanță.

Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF

Simona Halep a câștigat un proces cu Fiscul, de la care va trebui să primească suma de 178.364 lei. Conform publicației Ziua de Constanța, ANAF va face apel în următoarele zece zile.

Halep a fost executată silit, iar în luna februarie a acestui an, sportiva a contestat titlul executoriu emis de către ANAF, iar acum s-a judecat în primă instanță.

„Dispune întoarcerea executării silite pentru suma totală de 178.364 lei, sens în care obligă intimata (nr. Finanțele Publice) la restituirea către contestatoare (nr Simona Halep) a sumei totale de 178.364 lei executate în mod nelegal, precum și la plata dobânzii aferente sumei totale de 178.364 lei, calculate conform art. 174 alin. (5) C. proc. fiscală de la data achitării fiecărei sume componente a sumei de restituit – 58.491 lei reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate și 119.873 lei reprezentând impozit pe venit aferent declarației unice – și până la data restituirii integrale”, se arată în Hotărârea Judecătoriei Constanța.

Simona Halep a fost desemnată Jucătoarea Anului 2018 de WTA, cea Mai Populară Jucătoare în 2014, respectiv 2015 dar și Favorita Fanilor la simplu în 2017, 2018 și 2019.

În luna decembrie  a anului 2018, Halep a fost aleasă de ESPN cel mai dominant jucător de tenis al anului în lume figurând în topul The Dominant 20 pe locul 9 înaintea unor alți mari sportivi ai planetei, ca Novak Djokovic, Lewis Hamilton sau LeBron James.

Sportiva noastră a câștigat 35,85 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Șarapova.

În iulie 2019, Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, după finala câștigată cu 6-2, 6-2 în fața fostului număr 1 mondial, Serena Williams.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top