Connect with us
Simona Halep cea mai bună jucătoare a lunii mai! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Sport

Simona Halep cea mai bună jucătoare a lunii mai! Ce mesaj le-a transmis fanilor

Campioana și mult iubita noastră, Simona Halep,  a fost desemnată jucătoarea lunii mai de către WTA şi a ținut să transmisă un mesaj cu mulțumirile sale,  pe reţelele sociale imediat după ce a aflat vestea.

Liderul mondial a mai câştigat această distincţie la începutul lui 2018, în ianuarie, după triumful de la Shenzhen, atât la simplu, cât şi la dublu.

Halep le-a învins pe cehoaica Petra Kvitova, americanca Sloane Stephens şi ucraineanca Elina Svitolina în cursa pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii mai. Constănţeanca e campioana en-titre la Roland Garros şi finalistă la turneul de la Roma.

„Jucătoarea lunii pentru a doua oară în acest sezon. Vă mulţumesc pentru votul vostru!”, a scris Halep pe pagina sa de Facebook, alături de montajul video realizate de WTA cu performanţele Simonei în luna trecută.

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, laureate în anchetele WTA ale lunii mai

Simona Halep, liderul tenisului feminin mondial şi recenta câştigătoare a turneului de la Roland Garros, a ieşit victorioasă în anchetele WTA pentru cea mai bună jucătoare a lunii mai şi cea mai frumoasă fază a lunii, în timp ce Mihaela Buzărnescu s-a impus în ancheta pentru revelaţia lunii mai.

În ierarhia finală pentru cea mai bună jucătoare a lunii mai, Simona Halep a fost urmată de cehoaica Petra Kvitova, de americanca Sloane Stephens, finalista de la Roland Garros, şi de ucraineanca Elina Svitolina.

Citește și: Simona Halep lider absolut! Continuă să conducă detaşat în clasamentul WTA

Halep s-a încoronat la Paris cu primul său titlu de Mare Şlem, turneul de la Roland Garros începând în mai şi încheindu-se în iunie.

Simona Halep a câştigat titlul de cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie (campioană la Shenzhen şi finalistă la Australian Open), în februarie s-a impus Petra Kvitova, în martie a fost laureată Naomi Osaka (Japonia), iar în aprilie Karolina Pliskova (Cehia).

În ancheta pentru cea mai frumoasă fază a lunii trecute, Simona Halep a fost urmată din nou de Petra Kvitova (fază la Madrid), de Maria Şarapova (Madrid), Angelique Kerber (Roma) şi Anastasia Pavliucenkova (la Strasbourg).

Halep a fost nominalizată cu o fază din meciul cu Maria Şarapova, câştigat cu 4-6, 6-1, 6-4, în semifinale la Roma. Simona a câştigat un punct cu un stop la fileu la scorul de 2-1 în decisiv şi 0-30.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top