Connect with us
Simona Halep, decizie radicală! S-a retras din cea mai importantă competiție

Sport

Simona Halep, decizie radicală! S-a retras din cea mai importantă competiție

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis la nivel mondial. Din nefericire, ea a avut parte de învingeri importante recent, dar continuă să lupte pentru a-și spăla imaginea și a ajunge din nou acolo sus, în topuri.

Cu toate aceste, sportiva a simțit că trebuie să ia o decizie radicală în privința carierei sale. Astfel, sportiva a hotărât că nu va participa în acest an la turneul de la Doha.

Simona Halep s-a retras de la Doha

Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open, urmând să participe la turneele organizate la Dubai si Doha. Cu toate acestea, se pare că sportiva a luat o decizie radicală în ultimul moment și a anunțat acum organizatorii competiției.

Astfel, Simona a anunțat că anul acesta nu va mai lua parte la această competiție, dar sa asigurat că anul următor va reveni la Doha. Ea le-a urat organizatorilor succes.

„Din păcate, am decis să mă retrag de la acest turneu. E mereu una dintre opririle mele preferate din circuit și abia aștept să revin anul viitor la Doha.

Le transmit celor care organizează turneul să aibă o săptămână fără probleme și plină de succes” , a spus Simona Halep.

Halep nu este singura care s-a retras de la acest concurs important. Bianca Andreescu, dar și Sofia Kenin au anunțat că nu vor fi prezente la Doha. Nu se știe dacă Halep este în aceeași situație, pentru că la ele este vorba de accidentări.

Canadianca a stat aproape un an departe de tern din cauza problemelor de sănătate pe care le are. În ceea ce o privește pe campioana de la Australian Open 2020, aceasta s-a operat de apendicită și acum vrea să se recupereze așa cum trebuie.

Simona Halep în Top 10 WTA după Australian Open

După învingerile de anul acesta, Simona Halep a pierdut locul 2 WTA și se află acum pe locul trei. Japoneza Naomi Osaka  este cea care i-a luat locul Simonei. În fruntea clasamentului continuă să fie Ashleigh Barty.

1. Ashleigh Barty (Australia) – 9.186 de puncte
2. Naomi Osaka (Japonia) – 7.835
3. Simona Halep (România) – 7.255
4. Sofia Kenin (SUA) – 5.760
5. Elina Svitolina (Ucraina) – 5.370
6. Karolina Pliskova (Cehia) – 5.205
7. Serena Williams (SUA) – 4.915
8. Arina Sabalenka (Belarus) – 4.810
9. Bianca Andreescu (Canada) – 4.735
10. Petra Kvitova (Cehia) – 4.571

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top