Simona Halep, despre cel mai mare vis al ei, care nu s-a îndeplinit

06.03.2020
Simona Halep, despre cel mai mare vis al ei, care nu s-a îndeplinit

Simona Halep a fost întotdeauna deschisă și sinceră cu privire la viața ei profesională, însă a fost foarte discretă în ceea ce pivește viața personală. Recent însă, Simona a vorbit despre cea mai mare dorință a ei, pe care încă nu a reușit să o îndeplinească.

Simona Halep, despre cel mai mare vis al ei, care nu s-a îndeplinit

Simona este împreună cu afaceristul Toni Iuruc de ceva timp, iar de când această relație a fost confirmată de către Simona, fanii ei au devenit mult mai curioși. Toată lumea vrea să afle mai multe detalii despre viața privată a sportivei. Simona este rezevată cu privire la astfel de detalii, însă cu ceva timp în urmă a precizat că își dorește foarte mult o familie mare, pentru că iubește copiii. ”Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, spunea Halep.

Acum Simona Halep a vorbit despre cel mai mare vis al său. Dacă pe plan profesional se poate considera o femeie extrem de realizată, ea mai are câteva obiective de dus la îndeplinire pe plan personal. Simona a declarat recent că visează să devină mamă.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit tiebreak.ro.

Citește și: Viorel, soțul Vulpiței o amenință pe Mirela Vaida: „Nu mai vin la emisiune”

Comentarii
 • Iris spune:

  Si-a micsorat sanii, nu stiu daca asta are ceva de spus in legatura cu facutul de copiii, dar odata sa aibe un copil, pe urma vorbeste de urmatorul. Mie nu-mi place de acel tip cu mai multe neveste ca la islamisti, e dupa banii ei.

 • sula spune:

  — la toti de pe terra

 • Dolph Lundgren spune:

  Nici nu i se va implini vreodata, sper ! La cat de BOCCIE, AROGANTA, AGRAMATA si IMFUMURATA este IMPUTITA ALBANEZA, numai vreun FA.TALAU ar putea lua-o !!!

 • mircea spune:

  lasa visurile si pune mana pa sfantul duh si o sa ramai grea,doar esti femeie in puteri,mergi la …..si te roaga da gasesti unu cu samanta buna si radacina pivotanta,si sigur o sa faci copii inteligenti nu prosatalai ca ai lu Traian,……..sau ca ai lu Klaus000=000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *