Connect with us
Simona Halep, față în față cu zeci de mii de fani! Regina de la Roland Garros a sosit la Arena Națională

Sport

Simona Halep, față în față cu zeci de mii de fani! Regina de la Roland Garros a sosit la Arena Națională

Simona Halep s-a întors astăzi din Franța cu primul premiu de Grand Slam câștigat din carieră. În această seară, „regina de la Roland Garros” este așteptată de zeci de mii de persoane pe Arena Națională, pentru a se bucura împreună de titlul câștigat.

După 40 de ani, Simona reușește să fie prima româncă ce câștigă un turneu de Grand Slam, iar acest premiu este o realizare uriașă.

Fanii sosiți să o vadă pe Simona Halep

Sportiva a fost primită astăzi la Aeroportul Otopeni de zeci de persoane, care abia au așteptat să o felicite pentru marea victorie împotriva americancei Sloane Stevens.

Zeci de mii de persoane au venit la Arena Națională pentru a o felicita pe marea sportivă. Printre ei, sunt și foarte mulți părinți cu copii.

Simona Halep a mers luni la Arena Națională pentru a-și cunoaște fanii care o felicită pentru victoria de la Roland Garros.

În această seară, Simona le va arăta fanilor cupa primită în Franța.  Sportiva a urcat pe scenă și a spus primele cuvinte despre victorie. Aceasta a venit alături de primarul General al Capitalei, care i-a oferit cheia Capitalei. Înainte de discursul Simonei, cei prezenți în public au huiduit-o secunde bune pe Gabriela Firea.

Marcel Pavel și Monica Anghel au cântat imnul României.

„Bun venit, Simona Halep! Te rog să primeşte din sufletul nostru cheia oraşului Bucureşti şi această plachetă ovaţională.


Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut!”, au fost cuvintele politicianului, urmate de prima reacţie a Simonei.

„Vă mulțumesc foarte mult, Sunt foarte emoționată. Este un moment deosebit. Sunt foarte mândră că sunt româncă. Aceaste performanțe sunt 100% din țara noastră. Mereu am crezut că se poate face o performanță mare. Peste tot am parte de dumneavoastră și de un public numeros. Mi s-a spus că în istoria Roland Garros nu s-a mai cântat imnul unei țări cu versuri. Vreau să vă mulțumesc. Vreau să le mulțumesc familiei mele. Știm bine că nu avem un sistem foarte dezvoltat.


Nu avem un sistem foarte dezvoltat în sport, dar vreau să mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit. Vreau să cred că vom mai avea mulţi campioni. Sper ca acest trofeu să fie începutul unei noi generaţii. Sper să avem mai multă încredere în noi şi să crddem 100% că avem forţă că putem face tot ce ne dorim. Întâi de toate trebuie să visăm. N-aş vrea să mai plec de pe această scenă!”
, a spus Simona pe Arena Națională.

Ilie Năstase: „Sunt foarte mândru de Simona, și eu am trecut prin aceeași situație. Felicit părinții, dacă nu erau ei, Federația o ajuta mai puțin. O felicit că a avut răbdare, iar după răbdare au venit trandafirii, adică victoriile.

Așa cum spune și versul din imn, «Deșteptați-vă, români!» Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Ilie Năstase.

Tatăl Simonei, Stere Halep, a urcat pe scenă pentru a vorbi despre victoria fiicei sale.

„Cuvinte prea multe nu prea am să vă spun. Mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat un asemenea cadou”, a spus tatăl campioanei vizibil emoţionant.

Imediat ce a sosit în țară, Simona a vorbit despre bucuria supremă pe care o are de când a devenit campioană pe zgură.

E un trofeu deosebit. Nu este el prea mare, dar înseamnă foarte mult. Mulți oameni din tenis au fost alături de mine pe acest drum greu și lung. Tot ce a fost greu se uită când ai un asemenea succes. Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Le mulțumesc familiei și fanilor. Cred că sunt jucătoarea cu cei mai mulți suporteri la toate meciurile.

Acasă e mereu bine. Sunt bucuroasă că m-am întors cu bine acasă. Acest trofeu este și al meu și al României. Aici am crescut, aici m-am antrenat și de aici am ajuns campioană la Roland Garros.

Darren mi-a zis înainte de meci că trebuie să câștig acest meci. Înainte, cele trei finale au fost ratate un pic altfel, cu emoție diferită.

Domnul Țiriac mi-a spus de mult că sunt în stare să câștig. Amândoi au fost alături de mine în fiecare zi. Pot să vă spun că nu prea am dormit. Am dormit doar 3 ore.

Am simțit ceva extraordinar în acea zi. Am început să simt din ce în ce mai mult bucuria. Acum, văzându-vă aici e și mai mare emoția.

Mă simt împlinită profesional din toate punctele de vedere. Nu se oprește cariera mea aici. Trebuie să crezi în tine și niciodată să nu cedezi. Am crezut cu disperare că se poate într-o zi. Sfatul meu, gândul meu este să nu cedați niciodată.

Când s-a cântat imnul a fost cel mai frumos moment. Nu s-a întâmplat niciodată la Roland Garros ca imnul unei țări să fie rostit în cuvinte. Le mulțumesc tuturor pentru căldura cu care m-au primit.

Vreau să le mulțumesc tuturor. Fiecare mesaj a fost special și are ceva deosebit în el. Vreau să am copii, vreau să am cât mai mulți, dar vreau să continui deocamdată cu tenisul”, a declarat Simona Halep la aeroport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top