Connect with us
Simona Halep a pierdut la Roland Garros: ”Am simțit fluturi în stomac, nu a fost ziua mea”

Sport

Simona Halep a pierdut la Roland Garros: ”Am simțit fluturi în stomac, nu a fost ziua mea”

Simona Halep a pierdut finala din turneul de la Roland Garros. Meciul s-a încheiat la 18:30 și a fost tranmis de Pro TV și Eurosport. De asmenea bucureștenii au putut urmări meciul și în aer liber în parcul Herăstrău.

Polonia – România LIVE TEXT. Meciul începe la 21:45 și este transmis de TVR 1

”Mulţumesc publicului că a venit toate meciurile aici. Sunt tristă, dar a fost o experienţă frumoasă aici. Vă mulţumesc că aţi venit aici şi mă susţineţi întotdeauna. Mulţumesc staff-ului, tuturor celor care m-au susţinut”, zis Halep, care a felicitat-o și pe Ostapenko: ”Ține-o tot aşa, bucură-te în continuare de tenis ca un copil, aşa cum o faci acum”.

Aflată la a doua finală de Grand Slam pierdută din tot atâtea jucate, Simona a recunoscut că a avut emoții în timpul meciului:

”E o zi grea pentru mine, însă trebuie să muncesc în continuare şi să cred. Am simţit fluturi în stomac finala aceasta, nu a fost ziua mea, dar sper că voi juca aici o altă finală şi o voi câştiga, e visul meu”, a mai spus Simona Halep.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top