Connect with us
Simona Halep: Vine cu trofeul de la Roland Garros pe Arena Națională

Sport

Simona Halep vine cu trofeul de la Roland Garros pe Arena Națională. Primire cu fast la Aeroportul Otopeni

Campioana de la Roland Garros vine acasă! Simona Halep ajunge la Aeroportul din Otopeni cu o cursă programată să aterizeze la ora 16 şi 15 minute. Ea va fi întâmpinată la sosire de ministrul sportului, Ioana Bran, şi de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Update: Avionul care o aduce pe Simona Halep a aterizat. Câștigătoarea de la Roland Garros a fost primită cu mare fast la Otopeni!

Este un trofeu deosebit. Înseamnă foarte mult. Tot ce a fost greu se cam uită atunci când ai parte de un asemenea succes. Vreau să mulțumesc familiei mele, tuturor fanilor care sunt foarte – foarte importanți. Acasa este mereu bine, sunt bucuroasa ca m-am intors cu bine. Sa ne bucuram cu bine de aceasta realizare, este si al meu si al Romaniei, a spus Simona, dupa ce a ajuns in Romania.

Luni seară, la ora 20:00,  după cum și Simona Halep a anunțat pe propria ei pagină de facebook, Primăria Capitalei organizează o ceremonie în onoarea sa. Evenimentul va avea loc la Arena Naţională,  în faţa zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.  Intrarea va fi liberă.

Mâine seară, la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională”, a trasmis duminică seară Simona Halep, pe Facebook.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un „major”, după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație. Cum s-a îmbrăcat la ședința foto

Mesajul special din partea Nike pentru „neînfricata” Simona Halep

Simona Halep a intrat în istorie după ce a reuşit să câştige primul titlu de Mare Şlem din carieră, pe zgura de la Paris. Americanii de la Nike n-au ratat momentul şi i-au transmis un mesaj româncei pe care o sponsorizează din luna februarie a acestui an.

„Încrederea în sine îi face şi pe alţii să creadă! Simona Halep a cucerit neînfricată primul ei titlu major, pe zgura de la Paris”, se arată în mesajul postat de Nike Twitter, care a strâns peste 300.000 de aprecieri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top