Connect with us
Steaua - ACS Poli Timişoara, scor 1-0

Sport

Steaua București renunță la 9 jucători

Steaua București se restructurează începând din această iarnă. Echipa Armatei, cum este cunoscută popular, vrea să încerce o nouă formulă pe teren.

Din cauza performanțelor slabe din campionat, după ce a fost înfrântă de Dinamo cu 1-3, Gigi Becali și Reghecampf au decis pe cine zboară din echipă.

Nouă jucătoru vor pleca de la Steaua. Dintre aceștia, cei mai cunoscuți sunt Dan Popescu, Alex Bourceanu, Bogdan Mitrea, Adnan Aganovici și Vlad Achim. Lista este completată de Alexandru Tudorie, Antonio Jakolis, Vlad Mihalcea și Sebastian Chitoșcă, scrie Gazeta Sporturilor.

Astăzi, Steaua o va întâlni pe Astra de la ora 20:30. Meciul va fi transmis la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

Rezumat Dinamo-Steaua, meciul care i-a întristat pe roș-albaștrii

Dinamo a câștigat derby-ul etapei jucat pe 30 noiembrie. Deși steliștii au deschis scorul prin Boldrin (în minutul 4, din penalty), dinamoviștii și-au revenit imediat si au marcat trei goluri. Hanca a dat gol în minutul 37, Nedelceanu și-a adus echipa în avantaj (45+5), iar Nemec a dat golul final în minutul 59.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Hagi a fost bruscat și înjurat pe teren

Un alt meci important s-a disputat aseară, între CSU Craiova și Viitorul Constanța. Constănțenii lui Gheorghe Hagi au dat două goluri. Meciul s-a terminat cu scandal. Regele fotbalului, cum este numit Hagi, a fost înjurat și bruscat pe teren de un brazilian de la echipa adversă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top