Connect with us
CS Mioveni a eliminat Steaua în optimile Cupei Romîniei, scor final 1-1 (6-5 după penalty-uri). De Amorim și Boldrin au ratat la 11 metri.

Sport

Steaua, eliminată de CS Mioveni în Cupa României! VIDEO REZUMAT

Steaua s-a făcut de râs în Cupa României! Echipa lui Reghecampf a fost eliminată de CS Mioveni, la penalty-uri, scor 1-1 (5-4 d.p).

La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost alb, după două reprize în care roș-albaștrii nu au reușit să pună probleme foarte mari echipei de Liga 2. Cea mai mare ocazie i-a aprținut lui Boldrin, care a trimis în bară din lovitură liberă (86).

În prelungiri, CS Mioveni a deschis scorul prin Nilă, care l-a depășit cu ușurință pe internaționalul Alin Toșca (minutul 95). Achim a egalat pentru Steaua (minutul 114) la o fază la care argeșenii au acuzat fault în atac.

În minutul 117, Mioveni a rămas în zece, după eliminarea lui Gălan.

Vezi aici rezultatele din Cupa Romîniei!

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat.

Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

Steaua a jucat în formula: Niţă – Enache (Jakolis ‘107), Moke, Toşca, Momcilovic – Ovidiu Popescu, Pintilii – Popa (Boldrin ’46), Achim, De Amorim – Tudorie (Bourceanu ’62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Pentru CS Mioveni au jucat: Popescu – Tomozei, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Boboc, Biceanu (Gălan ’81) – Popa (Rădescu ’54), Năstăsie, Ayza – Staicu (Nilă ’64). Antrenor: Alexandru Pelici

Mioveni – Steaua, optimi Cupa României, scor final 1-1 (5-4 d.p) VIDEO Rezumat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top