Connect with us
Steaua - Rapid, scor și rezumat video - Cine televizează meciul și ora de start

Sport

Steaua – Rapid SCOR final 1-3. Rezumat video

Steaua Rapid Scor 1-3 (final). CSA Steaua a jucat sâmbătă, de la ora 19.45 cu Academia Rapid, în cel mai tare meci disputat vreodată în Liga a patra.

UPDATE: Daniel Niculae, Vlada si Burlacu au adus cele trei puncte Rapidului. Experienta giulestenilor a contat foarte mult si a fost decisiva in castigarea jocului.

Rapid se duce la 5 puncte de Steaua, cu mentiunea ca stelistii au un meci in minus. Primele patru clasate merg in Playoff. Aici, echipa de pe primul loc la finalul sezonului regulat va avea 3 puncte, cea de pe locul 2, 2 puncte, locul 3, 1 punct, iar locul 4 niciun punct.

Atmosfera a fost stricata de incidentele din tribune. In prima repriza, ultrasii stelisti au intrat in tribuna a doua, furiosi pe un banner al unor presupusi fani FCSB infiltrati la meci, iar jandarmeria a intervenit in forta, cu gaze lacrimogene, desi in acel sector erau femei si copii, simpatizanti rapidisti si stelisti.

Mai multi cetateni au fost nevoiti sa plece din cauza acestor incidente.

La final de meci, jandarmeria a intrat peste galeria stelista si a dat cu gaze lacrimogene din nou, pentru a-i evacua.

UPDATE: Gol Rapid! Vlada duce Rapidul la un avans de doua goluri in minutul 60, dupa un contraatac pornit de la Daniel Niculae.

UPDATE: Gol Rapid! Gol Burlacu in minutul 54. Giulesteanul a marcat in urma unui corner, profitand de o eroare a portarului stelist.

UPDATE: S-a dat startul reprizei secunde de la scorul de 1-1.

UPDATE> A avut parte de o prima repriza cu un fotbal scazut, specific esaloanelor inferioare. Niculae a deschis scorul dupa o pasa excelenta a lui Vlada, apoi acelasi Niculae a comis hentul din prelungirile primei reprize care a dus la penalty-ul din care Steaua a egalat.

Meciul a fost marcat de incidente grave in tribune. Stelistii s-au strecurat pe la tribuna a doua si au atacat peluza rapidista. S-a lasat cu o bataie mare, iar jandarmii au fost fortati sa intervina. Mai multi oameni au fost raniti.

Update: Gol Steaua! Predescu egalează din penalty în minutul 45+5!

Update: Gol Rapid. Gol Daniel Niculae în minutul 41!

UPDATE: Meciul a fost reluat. Lăcătuș și Pancu s-au dus să-și potolească galeriile.

UPDATE: O bătaie în tribunele stadionului a întrerupt meciul. Cele două galerii s-au luat la bătaie. Mai multe persoane au fost rănite. Jandarmii au intevenit.

UPDATE: Cele doua galerii sunt la nivel de Champions League, dar pe teren, lucrurile stau ca în liga a patra. Un meci șters până acum, animat doar de fani.

UPDATE: Meciul a inceput! Lovitura de start a aparținut steliștilor. În tribunele Arenei Naționale sunt în jur de 40.000 de spectatori.

Stire Initiala

Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului și vă va prezenta rezumatul video după încheierea partidei

Arena Națională este luată cu asalt de fanii ambelor echipe, iar acesta poate deveni meciul cu cea mai mare asistență din România din acest sezon.

Totodată, unele voci spun că s-ar putea doborî recordul de peste 49.000 de spectatori la un meci de Liga a IV a, deținut de Glasgow Rangers.

Cert este că zeci de mii de fani vor veni să vadă acest meci, care a atras atenția și peste hotare. Jurnaliști din Germania, Austria, Grecia, Italia şi Polonia vor fi prezenți la acest meci.

Steaua – Rapid este un meci emblematic pentru ceea ce se întâmplă acum în fotbalul românesc.

Cu o primă ligă din ce în ce mai puțin atractivă, cu asistențe extrem de scăzute, un meci din Liga a IV a atrage mai multă atenție decât un derby pentru titlu.

Dincolo de acest lucru, trebuie menționată și situația echipelor care se duelează astăzi

CSA Steaua și problemele cu statutul

CSA Steaua se pretinde a fi „adevărata Steaua” și continuatoarea de drept a echipei care câștiga Cupa Campionilor Europeni în anul 1986. În conflict juridic cu FCSB, „Steaua lui Gigi Becali”, pe tema mărcii și palmaresului, echipa Armatei caută să atragă de partea ei toți suporterii roș-albaștrilor.

Le va fi însă foarte greu. În acest moment, Steaua nu poate juca mai sus de Liga 3. Motivul: clubul aparține de Ministerul Apărării, iar conform regulamentului în vigoare, un club de drept public nu poate evolua în primele ligi.

„Din informatiile pe care le avem, CSA Steaua este un club de drept public. Potrivit Legii Sportului, in competitiile profesioniste, cum este cazul LPF 1, dar si in cazul LPF 2, aceste cluburi de drept public nu pot participa.

Pot fi membri numai cluburile care sunt organizate ca ONG-uri sau societati comerciale pe actiuni. Ca sa poata sa participe, trebuie sa gaseasca un investitor.

In plus, daca ne raportam si la regulile UEFA si FIFA, un club al Armatei cu siguranta nu poate evolua intr-o competitie profesionista”, a spus Justin Stefan, secretarul general al LPF.

Juriștii Armatei dau, însă, asigurări că situația se va rezolva și că CSA Steaua va reveni în viitor pe prima scenă a fotbalului.

Academia Rapid și problemele juridice

De cealaltă parte avem Academia Rapid, un club susținut de Primăria Sectorului 1, care se pretinde a fi continuatoarea Rapidului care a falimentat sezoanele trecute. Ca și în cazul CSA, noul Rapid este în conflict juridic cu AFC Rapid, cealaltă echipă din Liga a IV a care se pretinde a fi continuatoarea de drept a clubului feroviar.

Cert este că, la acest moment, Academia Rapid nu poate promova mai sus de liga în care se află acum, întrucât nu are personalitate juridică.

Alb-vișinii încearcă variante pentru a rezolva acest impediment. Unul dintre ele este schimbarea numelui, altul este o fuziune cu AFC Rapid, care pare acum greu de realizat, întrucât clubul din urmă a moștenit o parte din datoriile mari ale falimentarului FC Rapid SA.

Aceste lucruri vor fi lăsate în plan secund azi, iar ambele echipe vor dori să obțină victoria.

Steaua Rapid Scor. Echipe probabile

CSA Steaua: Iancu – Băieran, Pădureţ, Sitaru, A. Grigore – Olaru, Vâlcea – Zeciu, Răsdan, Predescu – Mirea

REZERVE: Chiș, Jitaru, Ghiță, Cadolar, Turbatu, Bâtfoi, Camara

ABSENŢI: Zamfirescu, Butoi (accidentaţi)

Academia Rapid: Ciuculescu – I. Voicu, V. Maftei, D. Bratu, Lădaru – Burlacu, Duriță, Ad. Grigore, Goge – D. Niculae, Vlada

REZERVE: Ignat, Dovleac, Boian, Olariu, Al. Iacob, Bărbălău, Stancu

ABSENT: Pancu (accidentat)

Meciul Steaua – Rapid din 14 aprilie va fi arbitrat de Marcel Bârsan. El va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Andrei Constantinescu și Vlad Bârleanu.

Partida este televizată de Digisport 1.

Meciul din tur, disputat pe Giulești într-o atmosferă electrizantă, s-a terminat cu rezultat de egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de Predescu și Daniel Niculae.

Înaintea meciului din această seară, Academia Rapid este pe primul loc, cu 56 de puncte și un meci în plus față de ocupanta locului secund, CSA Steaua, echipă de pe locul 2, cu 54 de puncte.

Rapid a fost depunctată cu trei puncte după ce l-a folosit pe Cristian Muscalu în meciul cu AS Tricolor, acesta neavând drept de joc.

Giuleștenii ar mai putea pierde trei puncte, după ce Victoria a depus contestație, din cauza aceluiași Muscalu.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcu

    2018-04-15T20:26:15+03:00 at 20:26

    Mare prostie și cu CSA Steaua asta a lui talpan ! A fost creată doar pentru că unii generali din mapn nu mai puteau câștiga cu ușurință niște bani nemunciți ! Becali nu a mai vrut să le finanțeze buzunarele și ce au zis ei : înființăm CSA steaua… adică „un rahat și-un pește”! Totodată, niște politicieni care au nevoie sa spele bani susțin măgăria respectând modelul Craiova! Trăim vremuri tulburi, oameni fără onoare, care nu-și respectă cuvântul dat . Tinerii sunt spălați pe creier pe Facebook de către cei interesați ca acest popor să devină un handicapat în ceea ce privește statul de drept și educația tineretului ! În prezent avem o țară care se conduce după deviza „lasă mă ca merge și așa”! Fotbalul este doar o mică parte a dezastrului pe care îl trăim. Și ca să revenim la fotbal, adevărata Steaua este FCSB-ul lui Becali, fie că ne place sau nu ! Armata a vândut clubul de fotbal că nu-l mai putea întreține legal, și acum îl vrea înapoi pentru ca au dispărut veniturile nemuncite ale generalilor . RUȘINE MILOGILOR CARE AU ÎNFIINȚAT CSA STEAUA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top