Connect with us
Stenograme FRF. Ce a făcut Răzvan Burleanu într-o ședință de dinainte de alegeri: "Va fi totul la limita legalității"

Sport

Stenograme FRF. Ce a făcut Răzvan Burleanu într-o ședință de dinainte de alegeri: „Va fi totul la limita legalității”

Gazeta Sporturilor a publicat stenograme ale unei ședințe a FRF în care Răzvan Burleanu discută cu cei din echipa sa despre ce să se întâmple în ziua alegerilor.

Cu două zile înainte de vot, 14 șefi ai FRF s-au intâlnit în secret în Casa Fotbalului și, în frunte cu Burleanu, și-au asigurat realegerea. Aceștia au plănuit în detaliu ce să se întâmple în ziua alegerilor, cum reiese din înregistrări.

Iată conținutul unei înregistrări:

BURLEANU: Iarăși un alt lucru pe care aș vrea să-l aveți în vedere, fiecare dintre voi, e să identificați în fiecare eșalon niște oameni care, atunci când vor vorbi contracandidații, să nu fie atenți. Să faceți gălăgie, să se uite pe telefoane.

Deci faceți-vă o listă cu oameni de tipul ăsta care să poată să dea semnalul în felul ăsta. Atunci când voi vorbi eu, să vă asigurați că avem aceiași oameni care în schimb vor aplauda.

Va conta foarte mult și reacția sălii. Ce rugăminte am. Fiecare dintre voi să vă faceți lista asta și să mi-o dați mâine atunci.

Cighir: Mă gândesc că s-ar putea să fie și de la ei vocali…

BRAȘOVEANU: Sută la sută!

Cighir: Cum îi contracarăm?

Burcă: Îi punem între doi de-ai noștri.

BRAȘOVEANU: Să înceapă: Stai, bă, jos și taci, du-te-n…!

BURLEANU: Iar cei pe care-i știm că au nebunii, mai sunt și alții împotrivă care sunt în banca lor, să fie distribuiți în felul ăsta în sală. Fiecare om are locul lui acolo, că nu se așază cine vrea unde vrea.

(…)

Goga: Vă spun că am format un grup de 33 de persoane, dintre care 10 sunt, să le spun, mai importante, cei 7 din comisie plus încă 3, care știu că sunt super OK, practic… Constantinescu (preș. AJF Olt), Anton (preș. AJF Suceava), nu mai știu care… fiecare are doi colegi foarte buni stânga-dreapta.

Formează un grup de 33. Restul care sunt, Maramureș, Vrancea, Gorj, i-am așezat în zigzag, în colțurile opuse rândurilor respective. Și mâine dimineață o să am o discuție cu cei 10 și le spun ce am stabilit în seara asta. Nu mâine dimineață, mâine după-amiază!

Așa au fost și distribuiți în sală. Am o pereche superbă, Bacău-Brăila”.

„Adică pur și simplu, oamenii să transmită, așa, un mesaj de bâz-bâz când vorbește Pușcaș, când vorbește Lupescu. Drăgan e nesemnificativ”

Primul discurs al lui Răzvan Burleanu după ce a câștigat alegerile FRF cu rezultat zdrobitor

Stenograme FRF: Cei din jurul lui Burleanu voiau să folosească aparate de bruiaj la alegeri

De asemenea, oamenii din fruntea FRF au vorbit și despre cei care le sunt împotriva lor și cum să facă astfel încât să își asigure victoria. Unul dintre ei a sugerat să se folosească aparate de bruiaj, astfel încât cei prezenți la vot să nu primească mesaje din afară care i-ar putea face să își schimbe opțiunea de vot. Răzvan Burleanu s-a opus.

Dialogul dintre Burleanu și aliații săi poate fi urmărit în videoclipurile de mai jos:

Reamintim că Răzvan Burleanu a fost reales în funcția de președinte al FRF cu 168 de voturi, cu 90 mai multe decât contracandidatul său, Ionuț Lupescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top