Connect with us
Steven Gerrard

Sport

Steven Gerrard va pleca de la Los Angeles Galaxy

Fotbalistul englez Steven Gerrard a anunţat, marţi, faptul că nu-şi va prelungi contractul cu formaţia americană Los Angeles Galaxy, înţelegere care expiră la finele lunii viitoare, notează BBC.

Fostul căpitan al lui Liverpool şi al naţionalei Angliei a precizat că va lua o perioadă de pauză pentru se decide asupra viitorului carierei sale sportive. Gerrard a dat de înţeles încă de luni că va pleca din Major League Soccer. Pe contul personal de Instagram, mijlocaşul a postat o fotografie cu mesajul „Un loc special. O vedere incredibilă. Îmi va lipsi Los Angeles”.

„Abia aştept să petrec mai mult timp cu familia şi vreau să analizez care va fi următoarea etapă în carieră. Am mai multe variante atât pe teren, cât şi în afara lui. Cu siguranţă că nu este finalul meu în fotbal. Sunt mândru de realizările mele în Major League Soccer, a fost o experienţă incredibilă”, a spus Gerrard, citat de Mediafax.ro.

Steven Gerrard (36 de ani) s-a transferat de la Liverpool la LA Galaxy în vara anului 2015, din postura de jucător liber de contract. Englezul a înscris cinci goluri în cele 34 de apariţii pentru formaţia americană şi mai are contract până la finalul lunii decembrie.

Los Angeles Galaxy a fost eliminată în play-off-ul Major League Soccer de către Colorado Rapids, la loviturile de deparjare, în data de 6 noiembrie. Obiectivul echipei antrenate de către Bruce Arena era câştigarea trofeului.

Steven Gerrard are 710 apariţii în tricoul lui Liverpool, între 1998 şi 2015, şi s-a antrenat la baza lui Liverpool pe durata pauzei competiţionale din Major League Soccer. Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a spus că Gerrard este o legendă şi va fi mereu bine primit pe Anfield.

Gerrard participă şi la cursurile UEFA A pentru obţinerea licenţei de antrenor. Presa engleză consideră că mijlocaşul are şanse mari de a ajunge la Celtic sau Newcastle, iar o revenire la Liverpool este de asemenea în cărţi.

Luni, Frank Lampard, fost component al naţionalei Angliei şi al lui Chelsea Londra, a anunţat faptul că va pleca de la formaţia New York City FC la finele lunii decembrie. Lampard (38 de ani) joacă din 2014 în Major League Soccer, dar a suferit mai multe accidentări.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top