Connect with us
Suedia - România live Scor 2-0 preliminariile Euro 2020

Sport

Rezumat video Suedia – România live Scor 2-1 preliminariile Euro 2020

Rezumat video Suedia – România SCOR 2-1, primul meci din preliminariile EURO 2020, se joacă acum. Partida se dispută la Stockholm, pe Friends Arena, și a început la ora 19:00. Meciul este transmis în direct de Pro Tv.

Rezumat video Suedia – România Scor 2-1


Min. 39 – GOL Suedia, 2-0! O nouă eroare a „tricolorilor” a fost taxată de nordici, care au marcat prin Claesson. Stanciu a pierdut uşor o minge la mijlocul terenul, suedezii au declanşat contraatacul, iar mijlocaşul lui Krasnodar a înscris cu un şut la colţul lung, de la aproximativ 15 metri, după o respingere slabă a aceluiaşi Stanciu.

Min. 33 – GOL Suedia, 1-0! Gazdele au deschis scorul, prin Quaison. Atacantul suedez a înscris din apropiere, profitând de o eroare a lui Dragoş Grigore, care a intervenit neconvingător la o centrare trimisă de Augustinsson, de pe partea stângă. 

Echipele de start:

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Helander, Augstinsson – Forsberg, S. Larrson, Olsso, Claesson – Berg, Quainson
Rezerve: Nordfeidt, Johnsson – Andersson, Durmaz, Fransson, Isak, Krafth, Seb Larsson, Papagiannopoulos, Sema, Svensson, Timberholm
Antrenor: Janne Andersson

România: Tătăruşanu – Manea, Săpunaru , Dr. Grigore, Bancu – T. Băluţă, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitriţă – Puşcaş
Rezerve: Pantilimon, Niţă – Anton, Benzar, Cicâldău, Deac, Ianis Hagi, Ivan, Keşeru, Man, Moţi, Nistor
Antrenor: Cosmin Contra

România se află în grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, alături de Malta, Insulele Feroe, Spania și Norvegia. Al doilea meci al tricolorilor va avea loc marți, 26 martie, de la ora 21:45, contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca.

Tot astăzi se joacă și celelalte două jocuri din grupa României. De la ora 19:00, Malta întâlnește Insulele Feroe, iar de la 21:45, Spania va primi vizita Norvegiei.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top