Sport

Rezumat video Suedia – România live Scor 2-1 preliminariile Euro 2020

Rezumat video Suedia – România SCOR 2-1, primul meci din preliminariile EURO 2020, se joacă acum. Partida se dispută la Stockholm, pe Friends Arena, și a început la ora 19:00. Meciul este transmis în direct de Pro Tv.

Rezumat video Suedia – România Scor 2-1


Min. 39 – GOL Suedia, 2-0! O nouă eroare a „tricolorilor” a fost taxată de nordici, care au marcat prin Claesson. Stanciu a pierdut uşor o minge la mijlocul terenul, suedezii au declanşat contraatacul, iar mijlocaşul lui Krasnodar a înscris cu un şut la colţul lung, de la aproximativ 15 metri, după o respingere slabă a aceluiaşi Stanciu.

Min. 33 – GOL Suedia, 1-0! Gazdele au deschis scorul, prin Quaison. Atacantul suedez a înscris din apropiere, profitând de o eroare a lui Dragoş Grigore, care a intervenit neconvingător la o centrare trimisă de Augustinsson, de pe partea stângă. 

Echipele de start:

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Helander, Augstinsson – Forsberg, S. Larrson, Olsso, Claesson – Berg, Quainson
Rezerve: Nordfeidt, Johnsson – Andersson, Durmaz, Fransson, Isak, Krafth, Seb Larsson, Papagiannopoulos, Sema, Svensson, Timberholm
Antrenor: Janne Andersson

România: Tătăruşanu – Manea, Săpunaru , Dr. Grigore, Bancu – T. Băluţă, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitriţă – Puşcaş
Rezerve: Pantilimon, Niţă – Anton, Benzar, Cicâldău, Deac, Ianis Hagi, Ivan, Keşeru, Man, Moţi, Nistor
Antrenor: Cosmin Contra

România se află în grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, alături de Malta, Insulele Feroe, Spania și Norvegia. Al doilea meci al tricolorilor va avea loc marți, 26 martie, de la ora 21:45, contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca.

Tot astăzi se joacă și celelalte două jocuri din grupa României. De la ora 19:00, Malta întâlnește Insulele Feroe, iar de la 21:45, Spania va primi vizita Norvegiei.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-23T21:10:41+02:00 21:10

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More