Connect with us
Tatăl lui Adrian Bumbescu a murit. Vestea tragică a venit chiar în momentul în care fostul fotbalist al Stelei împlinea 57 de ani.

Sport

Tatăl lui Adrian Bumbescu a murit. Mesajul trist al fostului fotbalist

Adrian Bumbescu este în doliu. Fostul câștigător al Cupei Campionilor cu Steaua a primit cea mai negre veste, chiar în ziua în care a primit 57 de ani.

Tatăl lui Adrian Bumbescu a murit la vârsta de 89 de ani. Vestea a fost confirmată de fostul fotbalist al echipei naționale a României, pentru Gazeta Sporturilor.

„Sunt foarte trist. Este una dintre cele mai negre zile din viața mea. Acum, de ziua mea, trebuie să fac pregătiri de înmormântare. Este groaznic ca de ziua ta să te pregătești de înmormântarea părintelui (…) El m-a dus la fotbal, mi-a insuflat pasiunea pentru fotbal și mi-a călăuzit primii pași în fotbal. A fost cel mai mare susținător al meu”, a declarat cel poreclit Colonelul.

Adrian Bumbescu este un fost fotbalist român, care s-a consacrat pe postul de fundaș central. El a evoluat pentru Universitatea Craiova (1978 – 1980), Dinamo (1980 – 1982) și Steaua (1984-1992). De asemenea, are și 15 meciuri în tricoul naționalei României.

În prezent, el este implicat în proiectul CSA Steaua. Aici, antrenează grupele de juniori ale formației susținute de Armată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top