Categorii Sport

Tbilisi – Universitatea Craiova SCOR 2-1. LIVE video și LIVE text Europa League

Tbilisi – Universitatea Craiova SCOR 2-1. Universitatea Craiova debutează în Europa League, după ce a ratat titlul din Liga 1 din România. La casele de pariuri Craiova stă mult mai bine ca Lokomotivi Tbilisi. De asemenea olenii au și cel mai valoros lot de jucători, în valoare de 18 milioane de euro, față de doar 4 milioane la cât este evaluat lotul Tbilisi.

Tbilisi – Universitatea Craiova SCOR 2-1. LIVE video și live text

MIN 90+4 – Craiova schimbă scorul și marchează. Scor Tbilisi – Craiova 2-1.

MIN 90 – Meciul a fost prelungit cu 7 minute.

UPDATE 21:47 – Craiova se oprește din parcursul european, calificarea este clară a celor de la Lokomotiv Tbilisi, iar drumul oltenilor este spre casă.

MIN 85 – Craiova joacă mai bine ca în prima repriză, dar nu are soluții pentru a marca vre-un gol. Nici măcar n-a avut vreo fază aproape de a schimba scorul.

MIN 60 – Tbilisi marchează din nou și Craiova este condusă cu scorul 2-0.

MIN 57 – GOOOL Tbilisi. Scorul este deschid de echipa din Georgia, Craiova are mai puține șanse de calificare în Europa League.

UPDATE 21:00 – Transmisiunea în direct a început. Vă reamintim că meciul este la TV pe Digisport 1 și Look Sport, dar și live video mai jos.

MIN 45 + 2 – Scor la pauză 0-0.

MIN 38 – Deocamdată este un joc de uzură, iar prima pauză este aproape. Craiova cu obișnuitul joc care nu este unul satisfăcător, iar Tbilisi mizează pe spațiile pe care Craiova le lasă în fața apărării. Este foarte posibil ca marea calificare să fie disputată după cele 90 de minute ale jocului.

MIN 22 – Tactica celor de la Tbilisi este să-i obosează pe jucătorii de la Craiova. Oltenii au probleme de apărare și defensivă. Craiova a început bine a avut posesia și o are în continuare. În minutul 23 Craiova reia atacul și este în zona centrală.

MIN 1 – Meciul a început.

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

LIVE VIDEO Captura DIGISPORT 1

Echipele de start:

  • Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvili – Gabadze, Sandokhadze, Gureshidze, Ubilava – Samurovski, Shonia, Dartsmelia – Kirkitadze, Sikharulidze, Oulad Omar
  • Rezerve: Sherozia, Thanturia, Andronikashvili, Gavashelishvili, Mtchedlishvili, Iakobidze, Dzebniauri
  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ, Koljic, Ivan
  • Rezerve: Popescu, Bălaşa, Screciu, Baiaram, Ivanov, Mihăilă, Bic.

Tbilisi – Universitatea Craiova LIVE video

Tbilisi – Universitatea Craiova live video Meciul este transmis la TV de Digi Sport 1, Look Sport. Acesta este transmis și live video pe site-urile televiziunilor, dar și pe platformele online alte furnizorilor de cablu, excepție Telekom care nu are drepturi pentru Europa League.

Site-urile unde poți vedea gratuit live video și live stream de la cele două meciuri din Liga 1 de duminică, 26 iulie 2020.

Player live video Tbilisi – Universitatea Craiova

Semnați în comentarii dacă playerul nu mai funcționează pentru a fi înlocuit.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-08-27T21:54:50+03:00 21:54

Share
Scris de
Daniela Stoiu

Acest site foloseste cookies.

Read More