Connect with us
Horia Tecau a pierdut finala de la dublu a turneului de tenis de la Cincinnati. Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA, ajungand pe locul 5.

Sport

TENIS: Tecau a pierdut in finala de la Cincinnati. Halep a coborat un loc in clasament

Teacu si Rojer au pierdut in finala de dublu a turnelui de tenis de la Cincinnati. Perechea romano-olandeza, cap de serie numarul 5, a fost invinsa in trei seturi, scor 6-7, 7-6, 6-10, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo.

Pentru accederea in ultimul act al turnelui, cei doi vor primi 600 de puncte in clasamentul de dublu, precum si un cec in valoare de 126.550 dolari.

Pe de alta parte, Simona Halep a coborat un loc in ierarhia WTA si ocupa locul 5, fiind intrecuta de poloneza Agnieszka Radwanska. Halep a parasit turneul de Cincinnati in semifinale, dupa ce a fost invinsa de Angelique Kerber. Nemtoaica se afla pe locul 2 WTA, la mica distanta de liderul Serena Williams.

Citeste si: Bunica Simonei Halep dezvaluie cu cine se va casatori jucatoarea de tenis

Irina-Camelia Begu, cu 1860 de puncte, a urcat de pe pozitia 23 pe 22, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera a sportivei din Romania. Monica Niculescu se afla pe locul 57, iar Sorana Cirstea pe 88.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top