Connect with us
Jucătoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat în turul doi al turneului de la Hobart, în timp ce Irina Begu a fost eliminată la Sydney.

Sport

TENIS: Victorie pentru Monica Niculescu, înfrângere pentru Irina Begu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (38 WTA) a eliminat-o în primul tur al turnelui de la Hobart pe sârboaica Jelena Jankovic (54 WTA).

Niculescu, care este cap de serie numărul 3 la turneul australian, s-a impus într-o oră și 40 de minute, cu scorul de 6-2, 6-3. Ea urmează să joace în faza următoare cu învingătoarea partidei Kirsten Flipkens (Belgia, 64 WTA) – Jaimee Fourlis (Australia, 423 WTA, beneficiară a unul wild card).

Irina Begu a părăsit turneul de la Sydney încă din primul tur. Numărul 29 WTA a pierdut în fața Svetlanei Kuznețova (9 WTA) în două seturi, scor 1-6, 4-6.

Pentru participarea la acest turneu, Irina va primi 5.970 de dolari şi un punct WTA.

Citește și: Simona Halep, eliminată la Shenzen de Katerina Siniakova

Raluca Olaru, învinsă în finală la Shenzen

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina), cap de serie numărul 3, a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

Cuplul româno-ucrainean a cedat în 2 seturi, scor 6-1, 7-5, la capătul a o oră și 20 de minute, în fața perechii Andrea Hlavackova/Shuai Peng (Cehia/China), cap de serie numărul 2.

Pentru performanţa reuşită la Shenzhen, Raluca-Ioana Olaru şi Olga Savciuk vor primi câte 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 13.544 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top