Sport

TENIS: Victorie pentru Monica Niculescu, înfrângere pentru Irina Begu

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu (38 WTA) a eliminat-o în primul tur al turnelui de la Hobart pe sârboaica Jelena Jankovic (54 WTA).

Niculescu, care este cap de serie numărul 3 la turneul australian, s-a impus într-o oră și 40 de minute, cu scorul de 6-2, 6-3. Ea urmează să joace în faza următoare cu învingătoarea partidei Kirsten Flipkens (Belgia, 64 WTA) – Jaimee Fourlis (Australia, 423 WTA, beneficiară a unul wild card).

Irina Begu a părăsit turneul de la Sydney încă din primul tur. Numărul 29 WTA a pierdut în fața Svetlanei Kuznețova (9 WTA) în două seturi, scor 1-6, 4-6.

Pentru participarea la acest turneu, Irina va primi 5.970 de dolari şi un punct WTA.

Citește și: Simona Halep, eliminată la Shenzen de Katerina Siniakova

Raluca Olaru, învinsă în finală la Shenzen

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk (România/Ucraina), cap de serie numărul 3, a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen (China), dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

Cuplul româno-ucrainean a cedat în 2 seturi, scor 6-1, 7-5, la capătul a o oră și 20 de minute, în fața perechii Andrea Hlavackova/Shuai Peng (Cehia/China), cap de serie numărul 2.

Pentru performanţa reuşită la Shenzhen, Raluca-Ioana Olaru şi Olga Savciuk vor primi câte 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 13.544 de dolari.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More