Connect with us
Monica Niculescu și Marius Copil, eliminați în primul tur la Wimbledon 2018

Știri

Monica Niculescu și Marius Copil, eliminați în primul tur la Wimbledon 2018

Monica Niculescu și Marius Copil au părăsit azi turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, pierzând meciurile din primul tur.

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 6-1, de japoneza Naomi Osaka, locul 18 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon.

Cu puţine meciuri în ultima perioadă, din cauza unei accidentări, Niculescu a pierdut după un meci care a durat 67 minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Niculescu va primi un premiu de 39.000 de lire sterline (aproximativ 44.000 de euro) şi 10 de puncte WTA.

În turul I la Wimbledon, au fost prezente opt jucătoarea din România. Patru au obţinut calificarea în manşa a doua, Simona Halep, Mihalea Buzărnescu, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru. Au mai fost eliminate Irina Begu, Elena-Gabriela Ruse şi Ana Bogdan.

Marius Copil, eliminat de Robin Hasse

Marius Copil, singurul jucător român de pe tabloul principal de simplu de la Wimbledon, a părăsit turneul de la Wimbledon.

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de olandezul Robin Haase, cu 7-6 (0), 7-5, 4-6, 7-6 (4), marţi, în prima rundă a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Copil (27 ani, 94 ATP) s-a înclinat după exact trei ore de joc, deşi a făcut nu mai puţin de 26 de aşi, faţă de 12 ai adversarului. Copil a avut şi 6 duble greşeli, iar olandezul a comis 7.

În setul patru, Copil a condus cu 2-0 şi 3-1, a ratat patru mingi de 4-1, iar apoi Haase (31 ani, 43 ATP), a restabilit egalitatea, 3-3, făcând diferenţa în tiebreak, unde a condus cu 5-1.

Arădeanul a câştigat primul duel cu Haase, anul acesta, în primul tur la Sofia, cu 7-6 (5), 6-4, Copil ajungând apoi până în finală.

Marius Copil s-a ales cu 39.000 de lire sterline şi 10 puncte ATP pentru participare.

Pentru Copil a fost a treia participare consecutivă la Wimbledon, unde nu a trecut de primul tur. Cel mai bun rezultat al său la un Grand Slam rămâne atingerea turului secund la Australian Open în 2015.

Copil va juca şi la dublu, alături de grecul Stefanos Tsitsipas, adversari fiindu-le Marcelo Demoliner (Brazilia) şi Santiago Gonzalez (Mexic).

Citește și: Simona Halep – Kurumi Nara, scor final 6-2, 6-4. Cu cine joacă românca în turul 2 de la Wimbledon

Citește și: Mihaela Buzărnescu avansează în turul 2 de la Wimbledon. Ana Bogdan și Gabriela Ruse eliminate

Citește și: Wimbledon: Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru merg mai departe. Irina Begu, eliminată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top