Connect with us
Simona Halep: M-am panicat puţin şi am lovit extrem de plat

Știri

Simona Halep: M-am panicat puţin şi am lovit extrem de plat

Simona Halep a povestit că victoria în fața jucătoarei din China, Qiang Wang, din sferturile de finală de la Miami, a fost obținută cu emoții. Sportiva din Constanța a reușit o revenire spectaculoasă, de la 1-5, Halep a câștigat cu 7-5 și s-a calificat în semifinalele competiției.

„Am început prin a juca un tenis foarte inteligent. Mi-am deschis unghiurile, dar apoi am pierdut acel game. Era 1-0 şi 40-0 (n.red.- a fost 40-15) şi am început să mă grăbesc. M-am panicat puţin şi am lovit extrem de plat”, a spus Simona Halep, la finalul meciul cu jucătoarea din China, Qiang Wang (27 ani, nr. 18 WTA).

Simona a câștigat în două seturi, 6-4, 7-5, după o oră şi 39 de minute, și a povestit cum a reușit să se impună în fața lui Wang: „M-am calmat şi am început să evoluez aşa cum am făcut-o în setul în primul set. Şi a fost mult mai bine”.

Halep va juca în semifinale, cu învingătoarea din meciul Karolina Pliskova-Marketa Vondrousova.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top