Connect with us
Simona Halep - Naomi Osaka, scor 6-1, 6-0. Românca se califică în optimile turneului de la Roma

Știri

Simona Halep – Naomi Osaka, scor 6-1, 6-0. Românca se califică în optimile turneului de la Roma

Simona Halep, numărul unu mondial, a debutat cu dreptul la turneul WTA de la Roma, învingând-o  în două seturi, 6-1, 6-0, pe japoneza Naomi Osaka, într-o partidă din turul al doilea, disputată miercuri.

Halep, calificată direct în această fază a competiţiei din capitala Italiei, a avut nevoie de doar 61 de minute pentru a se impune în faţa lui Osaka, luându-şi cu această ocazie revanşa în faţa niponei, care o învinsese pe româncă în semifinale la Indian Wells, în luna martie, înainte de a câştiga trofeul.

Citește și: Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova în sferturile de finală ale Turneului de la Madrid

Reprezentanta ţării noastre şi-a asigurat un cec de 14.840 euro şi 60 de puncte WTA după această victorie, iar în optimile de finală o va avea ca adversară pe câştigătoarea întâlnirii dintre americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13, şi croata Donna Vekic, venită din calificări.

Irina Begu s-a calificat și ea în turul al doilea al turneului de la Roma

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.351.720 dolari, marţi, după ce a întrecut-o pe chinezoaica Shuai Peng cu 4-6, 6-4, 6-1.

Begu (27 ani, 41 WTA), care a făcut nu mai puţin de 9 duble greşeli în acest meci, s-a impus după exact două ore de joc la prima sa confruntare cu Peng (32 ani, 35 WTA).

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 14.840 euro şi 60 de puncte WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe Angelique Kerber, cap de serie numărul 11, care a învins-o pe kazaha Zarina Dias cu 6-2, 7-6 (6).

Kerber (30 ani, 12 WTA) conduce cu 4-2 în meciurile directe cu Begu, ultimele două confruntări terminându-se cu victorii al germancei, în 2016, la Charleston (sferturi) şi în Fed Cup (Cluj-Napoca). Totuşi, Irina a câştigat în 2015 la Roma, chiar în turul al doilea, cu 6-3, 6-3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top