Connect with us
Teodor Mocanu, antrenorul secund al echipei Dunărea Galați, a murit în autocarul formației, după un stop cardio-respirator.

Sport

Teodor Mocanu, antrenorul secund al echipei de hochei Dunărea Galați, a murit

Teodor Mocanu, antrenorul secund al echipei de hochei Dunărea Galați, campioană națională, a murit în autocarul formației, după un stop cardio-respirator.

Teodor Mocanu (55 de ani) se afla în autocarul echipei, care se întorcea de la Gheorgheni, unde Dunărea susținuse un meci cu formația din localitate.

„A avut un stop cardio-respirator, au avut meci la Gheorgheni, după meci au fost la masă, s-au urcat în autocar şi în drum spre Galaţi, în localitatea Comăneşti, au făcut pauza normală de transport cu autocarul şi au constatat ca el era deja decedat. Au coborât băieţii din autocar, au strigat <nea Teo, nea Teo, ce faci?> Dar el nu mai mişca. Cred că în somn i s-a întâmplat, toţi dormeau, era în jurul orei 00.20 ”, a spus Mihai Brandabur, directorul clubului, pentru news.ro.

Citește și: A murit o legendă a clubului Dinamo

Deși colegii săi au sunat la 112 după producerea incidentului, medicii sosiți la fața locului nu au mai putu face nimic pentru a-i salva viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top